Mapei Kerapoxy Easy Design epoxi fugázó 113 cementszürke 3 kg
Mapei Kerapoxy Easy Design epoxi fugázó 113 cementszürke 3 kg
22 900 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Kerapoxy Easy Design epoxi fugázó 113 cementszürke 3 kg

  • Cikkszám: UH-669287

Sokoldalú, dekoratív epoxy fugázó- és ragasztóanyag
Kétkomponensű
Bel- és kültéri használatra
Saválló
Fokozott terhelhetőségű
Könnyen tisztítható, higiénikus
Cementszürke színű
3 kg/vödör (A+B komponens)

Raktáron, 6 db
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
22 900 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Mapei Kerapoxy Easy Design kétkomponensű, sokoldalú, dekoratív, saválló, könnyen felhordható és tisztítható epoxi fugázó bakteriosztatikus adalékszerrel és BioBlock® technológiával, ideális kerámia burkolólapok, üvegmozaikok és kő anyagok fugázásához. MapeGlitter és Mapecolor Metallic termékekkel együtt is használható.
Jellemző alkalmazások
• Dekoratív burkolatok ragasztása és fugázása magas esztétikai értékű környezetben (pl. bemutatótermek, kereskedelmi környezet, stb.).
• Padló- és falburkolatok ragasztása és fugázása zuhanyozókban és fürdőszobákban. Alkalmas üvegszál és PVC aljzatokra.
• Padlók és falak ragasztása és fugázása termálfürdőkben, törökfürdőkben, stb.
• Úszómedencék burkolása és fugázása.
• Meglévő károsodott fugázók javítása a laza részek eltávolításával és egységesen minimum 3 mm mélység kialakításával.
Műszaki adatok: 
   kitűnő mechanikai szilárdság és vegyi ellenálló képesség, ezért kitűnő tartósság;
  sima és tömör, nem nedvszívó felület, mely könnyen tisztítható; 
  garantálja a nagymértékű higiéniát, ahol magas szintű védelemre van szükség a mikroorganizmusok (például gomba és penész) kialakulása és elszaporodása ellen;
  krémes konzisztenciájának köszönhetően kitűnően bedolgozható, sokkal jobban, mint a hagyományos epoxi habarcsok, mely így garantálja a gyorsabb bedolgozási időt és megkönnyíti a tisztítást a felületről kevesebb veszteséggel és könnyebben kialakítható felülettel;
  nincs zsugorodás és nincs repedés;
  egységes színek, ellenáll az UV sugárzásnak és a légköri összetevőknek;
  kitűnő tapadás;
MSZ EN 13888 szerinti osztályozás. A Kerapoxy Easy Design RG-osztályú reaktív gyanta (R) habarcs fugázáshoz (G). A Kerapoxy Easy Design az INDUSTRIAL MICROBIOLOGICAL SERVICE LTD (Anglia) tanúsítvánnyal rendelkezik az ISO 22196: 2011 szabvány szerint, mint fugázóhabarcs, amely védett a mikroorganizmusok kialakulása és szaporodása ellen.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Fugázás Burkolat, szaniter

Ezzel a kérdéssel általában már csak akkor szembesülünk, amikor a felújítás, építkezés kellős közepén járunk, és meg kellene venni a megfelelő fugázóanyagot. Tudjuk, hogy kell, sőt még azt is tudjuk, hogy milyenre van szükségünk, ám a mennyiség kérdésénél a legtöbb ember már a fejét vakargatja.


Kérdések és válaszok

Betöltés