Termékek
Termékek
5*15 PADLÓ 4FM  0,03M3/SZÁL
Padló 5x15 cm 4 m
7 441 Ft / szál
6 770 Ft / szál
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Padló 5x15 cm 4 m

  • Cikkszám: FA5x15x4

4 m szálhossz
15 cm széles
5 cm vastag
Fenyő fűrészáru
I. osztályú
Légszáraz (szabadban tárolt)
Felár ellenében áztatva vagy gyalulva

Rendelésre
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

szál
7 441 Ft / szál
6 770 Ft / szál
Megosztás

Részletes leírás

Körfűrésszel vágott, első osztályú, Szlovákiából származó, gyalulatlan, fenyő fűrészáru. Faanyagaink széleskörűen használhatók az építőiparban, pl. tetőszerkezet; pergola; terasz és kerítés építésénél, födém és látszó födém, valamint belső térelválasztók, galériák készítésénél. 

Szabadban tárolt, légszáraz faanyag. Mivel „élő” anyagról beszélünk, ezáltal a környezeti tényezők és a természetes folyamatok hatással vannak rá. Az esős, párás napok átmenetileg megemelhetik a külső réteg nedvességtartalmát, miközben a nyári meleg, napos idő hatására gyorsul az anyag száradása, ebből adódóan - kis mértékben - zsugorodhat a termék hossza és keresztmetszete.

Átvételi pontunkon (telephelyünkön) lehetőséget biztosítunk a faáru válogatására. Válaszd ki személyesen a számodra megfelelő faanyagot, akár egyesével is! Amennyiben igényt tartasz erre a lehetőségre, kérjük, hogy ezt megrendeléskor, a megjegyzésben jelezd!

További szolgáltatásként, kifejezett vevői kérésre - felár ellenében – favédőszerrel áztatva, vagy akár négy oldalon gyalulva is kérhetők a faanyagaink. A kezelt és/vagy megmunkált termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

A fa kezelésére, megmunkálására vonatkozó igényed szintén a megjegyzésben tudod jelezni. Ekkor kollégánk egyedi árajánlatot készít számodra.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés