Termékek
Termékek
Cemix-LB-Knauf Flex W Csemperagasztó kül- és beltéri (C2TE) fehér 5 kg
Cemix Flex W csemperagasztó C2TE fehér 5 kg
4 725 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Flex W csemperagasztó C2TE fehér 5 kg

  • Cikkszám: UH-712886

Flexibilis csempe- és járólapragasztó
Kül- és beltéri használatra
Beltérben nagyméretű lapokhoz is
Kültérben kis- és közepes méretű lapokhoz (1000 cm2-ig - 33x33 cm)
Kenhető szigetelésre kül- és beltérben
Beltérben gipszkartonra
Padló- és falfűtés esetén
Nem kiérlelt betonfelületre (3 hónapnál idősebb)
Anyagszükséglet 2,6-6,3 kg/m2
5 kg/zsák

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
4 725 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Flex flexibilis csempe- és járólapragasztó tixotróp (megcsúszásmentes) tulajdonságú, gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy burkolásra kész ragasztóanyagot kapjunk. Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, gipszkarton falak, nagyobb terhelésnek kitett cementvagy gipszkötésű aljzatok borítására szolgáló kő- kerámia- és cementkötésű-burkolatok ragasztására használható, kül- és beltérben. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigeteléseken (Aquastop, Aquastop Flex M, Aquastop Flex, Aquastop Plus) is alkalmazható. Anyagszükséglet 2,6-6,3 kg/m2.
ALKALMAZÁSOK:
• kül- és beltérben
• kültéri teraszok, erkélyek burkolása
• nagyforgalmú terek, bevásárlóközpontok, lépcsők, lépcsőházak burkolása
• homlokzati kő- és kerámia burkolatokhoz
• beltérben nagyméretű lapokhoz is (1000 cm2-től)
• padló- és falfűtés esetén is
• kültéri fűtött felületek burkolásakor (pl. fűtött terasz, lépcső, járda)
• kültérben kis- és közepes méretű lapokhoz (1000cm2-ig) is
• lapra lap ragasztáshoz beltérben
• kenhető vízszigetelésre is
• beltérben gipszkartonra is
• nem kiérlelt betonfelületre (3 hónapnál idősebb)
A ragasztandó felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, egyenetlenségeket alapvakolattal ill. aljzatkiegyenlítővel ki kell igazítani. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint javasolt meghatározni. A stabil festékbevonatokat csiszolással kell érdesíteni.
Aljzatelőkészítés: Erősen nedvszívó alapfelület esetén Putzgrund vagy Unigrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. Gipsz kötőanyagú falak vagy vakolatok, gipszkarton falak burkolásakor Tiefengrund, gipsz kötőanyagú esztrichek és önterülő padlókiegyenlítők esetén Estrichgrund alapozót kell használni a ragasztás előtt. A kevésbé nedvszívó alapfelületeket 1:2 arányban vízzel higított Haftemulsion alapozóval kell átkenni.
Feldolgozás: A ragasztót fogazott glettvassal kenjük fel az alapfelületre, először a felületen teljes fedéssel áthúzzuk, majd fogas simítóval átfésüljük. A burkoló-lapokat enyhe nyomással helyezzük el a felületen. Hosszabb várakozási idő elteltével esetleg keletkező bőrösödésnél újra hordjuk fel a ragasztót. A burkolat kiosztásának a szerkezeti dilatációk kialakítását követnie kell. A dilatáció felett nem lehet burkolat, fugakitöltés helyett itt dilatációs profilt vagy rugalmas tömítőanyagot (Szaniterszilikon) kell alkalmazni.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés