Mapei Ultracare Multicleaner tisztítószer 750 ml
Mapei Ultracare Multicleaner tisztítószer 750 ml
3 225 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Ultracare Multicleaner tisztítószer 750 ml

  • Cikkszám: UH-673241

Nagy kiadósságú koncentrált tisztítószer
Bel- és kültérben használható
Mindennapi tisztításához és karbantartásához
Alkalmas minden mosható felületre
Hatékony tisztítás
Szórófejes flakon
0,75 l/flakon

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-06
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
3 225 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei UltraCare Multicleaner nagy kiadósságú koncentrált tisztítószer felületek mindennapi tisztításához és karbantartásához.  Hatékonyan és nem agresszíven tisztít, kíméli az anyagot és a felhordott védőszereket. 
Alkalmas az alábbi felületekre:
• gres és kerámia burkolatok;
• beton padlók;
• olajozott vagy festett parketta;
• terrazzo és terrakotta;
• márvány, gránit és minden természetes kő, tökéletes polírozott kőre használathoz, amely érzékeny az agresszív tisztítószerekre;
• kvarc és márvány agglomerátok;
• LVT, linóleum, gumi és PVC padlóburkolatok.
Az UltraCare Multicleaner egy koncentrált tisztítószer. Speciális összetétele garantálja a nagyfokú tisztaságot kímélve azokat a felületeket, melyeken alkalmazzák. Semleges pH értékének köszönhetően alkalmas minden mosható felületre, még a legkényesebb felületekre is. Kellemes illatú. Az UltraCare Multicleaner hígítva (1 : 200) nem igényel leöblítést, mert nem hagy nyomot és/vagy maradványokat a felületen, és használható mind beltérben, mind kültéren. A hígítás mértékétől függően a szokásos és rendkívüli karbantartási műveleteknél is hatékony, az alábbiakban részletezettek szerint. Rendszeres használatával a színek élénkek maradnak, és megőrzi azon felületek megjelenését, amelyeken használják.
FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK
• Ne használja az UltraCare Multicleaner-t viaszolt felületeken. Kétség esetén végezzen előzetes tesztet egy kevésbé látszó felületen.
• Ne használja az UltraCare Multicleaner-t hígítatlanul.
• Javasoljuk, hogy az UltraCare Multicleaner használata közben viseljen gumikesztyűt.
• Metakrilát kádakon csak hígítva használja.
• Az UltraCare Multicleaner nem károsítja a fém vagy galvanizált felületeket; a piacon kapható anyagok sokféleségére való tekintettel azonban mindig ajánlott egy előzetes vizsgálatot végezni különböző koncentrációkkal.
Az UltraCare Multicleaner-t 1 : 20-tól 1 : 200 arányban hígítsa vízzel a szükséges koncentrációtól és az eltávolítandó szennyeződéstől függően. Az UltraCare Multicleaner 1 : 30 arányban hígítva használható az érzékeny felületeken a telepítés utáni kezdeti tisztításhoz. Rendszeres karbantartáshoz hígítsa az UltraCare Multicleaner-t 1 : 200 arányban (50 ml termék 10 liter vízben). Ebben a hígításban nem szükséges leöblíteni a kezelt felületet. Rendkívüli karbantartáshoz vagy ellenállóbb szennyeződés esetén használja magasabb koncentrációkban a terméket, legfeljebb 1 : 20 arányban (500 ml termék 10 liter vízben). Ebben a hígításban a felületet vízzel le kell öblíteni.
A terméket a fentiekben leírt hígítások megváltoztatásával is használhatja, így az az Ön egyedi igényeihez igazítható. A felületet le kell öblíteni, ha 1 : 200-tól eltérő hígításban használja. Kérjük biztosítsa a felület leöblítését bő, tiszta vízzel. Az UltraCare Multicleaner használható padlótisztító gépekhez is követve a gép gyártójának utasításait.
ANYAGSZÜKSÉGLET: 1 : 200 arányban vízzel hígítva kb. 1500 m² felület tisztításához elegendő egy liter UltraCare Multicleaner. Az anyagszükséglet a hígítási aránytól, a szennyeződés mértékétől és típusától, valamint a kezelendő felülettől függően változik.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés