Mapei Ultracare Keranet tiszítószer 5 l
Mapei Ultracare Keranet tiszítószer 5 l
24 470 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Ultracare Keranet tiszítószer 5 l

  • Cikkszám: UH-673232

Cementhabarcs maradványok eltávolításához
Sókiválás, mészkőlerakódás és rozsdafoltok ellen
Porcelán, kerámia és  saválló anyagokon használható
Bel- és kültéri használatra
Átlátszó
5 l/kanna

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
24 470 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az UltraCare Keranet tisztítószer a cementkötésű anyagokkal fugázott beltéri, vagy kültéri felületek (beleértve a homlokzatokat is) tisztításához használható. Eltávolítja a cementfátyol, ragasztóhabarcs és fugázóhabarcs maradványokat, miközben kíméletes a cementkötésű fugázóanyagokhoz. Ideális a burkolatfektetési munkát követő tisztítási művelethez, sókiválás, mészkőlerakódás és rozsdafoltok eltávolításához. Az UltraCare Keranet alkalmas saválló anyagokon történő használatra (pl. porcelán, kerámia, üvegmozaik, klinker, terrakotta és saválló természetes kő) is, tökéletesen tiszta felületet biztosít. 
Az UltraCare Keranet egy folyékony tisztítószer, amely vízzel hígítható a szennyeződés mértékétől és az eltávolítandó maradványoktól függően. Hígítsa 1 : 10 vagy 1 : 5 tömegrész arányban, pl. 1 rész UltraCare Keranet-et 5-10 rész vízzel. Hígítatlanul is használható makacs szennyeződések eltávolításához a porcelán vagy kerámia anyagokról. Az UltraCare Keranet speciális szerves savakból álló készítmény, melynek előnye, hogy ugyanolyan hatásos a foltokkal és sókivirágzással szemben, mint a sokkal erősebb savak (sósav/kloridok, kénsav, stb.), anélkül, hogy az utóbbihoz hasonlóan veszélyes gázokat fejlesztene. Javasoljuk, hogy minden esetben jól szellőző helyen használja a terméket. Az UltraCare Keranet megfelelően használva nem károsítja még a színes fugázóhabarcsot sem, de eltávolítja a felületükön időnként kialakuló sókivirágzást, vagy a vízkövet.
FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK
• Soha ne használja az UltraCare Keranet-et polírozott márványon vagy mészkövön általában, mészkő bázisú anyagokon vagy cementkötésű terrazzo burkolaton.
• Ne használja az UltraCare Keranet-et nem saválló mázas kerámia burkolólapokon vagy zománcozott kádakon.
• Használjon gumikesztyűt és védőszemüveget az UltraCare Keranet használata közben, és fordítson figyelmet a ruhára és bőrre fröccsenő anyagra.
• Használata előtt győződjön meg róla, hogy a tisztítandó felületek savállók. Kétséges esetben javasoljuk, hogy végezzen előzetes tesztet különböző hígítási arányokkal.
• Ne hagyja az UltraCare Keranet-et a fugázóhabarcson túl sokáig és mindig öblítse át tiszta vízzel a termékmaradványok eltávolításához, amely idővel színelváltozást okozhat.
• Az UltraCare Keranet nem károsítja a fém vagy galvanizált felületeket; azonban a piacon kapható anyagok sokféleségére való tekintettel javasoljuk, hogy mindig végezzen előzetes tesztet különböző koncentrációkban.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Használat előtt győződjön meg róla, hogy a tisztítandó felület saválló. Kétség esetén javasoljuk, hogy végezzen előzetes tesztet. Az UltraCare Keranet-tel történő tisztítás előtt takarjon le minden felületet, amelyet a fröccsenő anyag károsíthat. A tisztítandó felületeket, különösen, ha azok nagyon nedvszívók (Toszkán terrakotta, porózus kerámia, természetes kő, stb.) vízzel jól meg kell nedvesíteni az UltraCare Keranet kezelés előtt. Hordja fel a szennyeződés mértékétől függően vízzel hígított terméket a felületre (1 : 10 vagy 1 : 5) és a felület típusától függően dolgozzon egy kezelhető területen, majd hagyja hatni kb. 5 percig. Tisztítsa meg a felületet egy egytárcsás tisztítógéppel vagy tisztítófilccel. Távolítsa el az oldatot, majd öblítse le bő, tiszta vízzel. Makacs szennyeződések esetén a fenti eljárás megismételhető. Az UltraCare Keranet-et csak teljesen megkötött fugázóhabarcsot használja (1-10 napos korban a cementkötésű fugázó típusától függően). Abban az esetben, ha habarcsmaradvány-eltávolítót kell használnia a burkolás helyén, javasoljuk, hogy használja a UltraCare Keranet Easy-t, amely alkalmas a felesleges habarcs eltávolítására a felületről a bedolgozás helyén. Kérjük, nézze meg a vonatkozó Termékismertetőt.
ANYAGSZÜKSÉGLET: Az igényektől függően változhat a hígítás, a szennyeződés mértéke és típusa, valamint a kezelendő felület alapján.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés