Mapei Ultracare Keranet Easy Spray tisztítószer 750 ml
Mapei Ultracare Keranet Easy Spray tisztítószer 750 ml
5 410 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Ultracare Keranet Easy Spray tisztítószer 750 ml

  • Cikkszám: UH-673236

Felhasználásra kész savas tisztítószer
Fugázás utáni cementkötésű maradványok eltávolítására
Burkolt felület tisztítására
Eltávolítja a cementes, meszes és sókivirágzás maradványokat
Alkalmas a porcelán lapok hátoldalának tisztításához is
Szórófejes flakon
0,75 l/flakon

Raktáron, 4 db
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
5 410 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei UltraCare Keranet Easy felhasználásra kész savas tisztítószer a fugázás utáni cementkötésű maradványok eltávolítására. Eltávolítja a burkolt felületen található cementes, meszes és sókivirágzás maradványokat. Alkalmas a porcelán burkolólapok hátoldalának tisztításához is. Az UltraCare Keranet Easy olyan beltéri és kültéri felületek tisztításához használható, amelyeket cementkötésű fugázóhabarccsal fugáztak, és használható bármely saválló anyagon, mint pl. porcelán, kerámia, üvegmozaik, klinkerlapok, terrakotta és saválló természetes kő. Az UltraCare Keranet Easy egy egyszerű és használatra kész termék, amely időt takarít meg, mivel közvetlenül a fugázás után is használható. Alkalmas porcelán, kerámia, üvegmozaikok, klinkerlapok, terrakotta és saválló természetes kő felületeken. Nagy formátumú burkolólapok fektetésekor tökéletes a friss cementkötésű habarcsmaradványok eltávolításához. Alkalmas burkolatfektetés előtt a lapok hátoldalának tisztításához, különösen nagy formátumú lapok esetén.
Az UltraCare Keranet Easy egy folyékony savas tisztítószer 3%-os vizes oldatban; a termék felhasználásra kész és nem szükséges hígítani. Az UltraCare Keranet Easy speciális szerves sav alapú tisztítószer, melynek előnye, hogy ugyanolyan hatásos a cementhabarcs maradványokkal és sókivirágzással szemben, mint a sokkal erősebb savak (sósav/kloridok, kénsav, stb.) anélkül, hogy ez utóbbihoz hasonlóan nagyon veszélyes mérgező gázokat fejlesztene. Javasoljuk, hogy minden esetben csak jól szellőző helyiségben dolgozzon. Az UltraCare Keranet Easy megfelelően alkalmazva nem károsítja a fugázóhabarcsot még színes fugázóanyag esetén sem.
Ha azonnal a cementkötésű fugázás után használja, várjon, amíg a fugázó elveszíti plasztikusságát és áttetszővé válik (a várakozási idő a felhasznált fugázóhabarcs típusától függ), majd permetezze az UltraCare Keranet Easy-t egyenletesen a tisztítandó felületre, hagyja hatni 1-2 percig, majd folytassa a tisztítást először nedves cellulóz szivaccsal (MAPEI szivacs típus) a fugahézagok irányához képest átlósan dolgozva. A szivacsot gyakran öblítse két különböző vizes edényt használva, az egyiket a felesleges habarcs
eltávolításához a szivacsról, a másikat a szivacs öblítéséhez. Kissé megkötött habarcsmaradványokra permetezze az UltraCare Keranet Easy-t megfelelő távolságból egyenletesen a teljes felületre, egy kezelhető méretű területen dolgozzon, és hagyja hatni néhány percig. Ezután törölje át a felületet nedves cellulóz szivaccsal a fent leírtak szerint. Az UltraCare Keranet Easy kis mennyiségű maradványok eltávolításához használható megkötött fugázóhabarcsokon, egyéb esetben használja az UltraCare Keranet-et a vonatkozó Termékismertetőben leírtak szerint.
FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK
• Soha ne használja az UltraCare Keranet Easy-t márványon vagy meszes természetes köveken.
• Ne használja az UltraCare Keranet Easy-t nem saválló mázas kerámia burkolólapokon vagy zománcozott kádakon.
• Az UltraCare Keranet Easy használatakor viseljen gumikesztyűt és védőszemüveget, fordítson figyelmet a bőrre vagy ruhára fröccsenő termékre.
• Használat előtt győződjön meg róla, hogy a tisztítandó felületek savállók. Javasoljuk, hogy kétséges esetben végezzen előzetes tesztet.
• Ne hagyja az UltraCare Keranet Easy-t túl sokáig hatni a felületen és öblítse át a termék maradványainak eltávolításához; elszínezheti a fugázót.
• Az UltraCare Keranet Easy nem károsítja a fém vagy galvanizált felületeket; a piacon kapható anyagok sokféleségére való tekintettel azonban mindig előzetes vizsgálat ajánlott.
ANYAGSZÜKSÉGLET: Az igények szerint a szennyeződés mértékétől és típusától, valamint a kezelt felülettől függően változhat.

Teljes leírás

Dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés