Mapei Granirapid gyorskötő ragasztóhabarcs C2F S1, B komponens fehér/szürke 5,5 kg
Mapei Granirapid gyorskötő ragasztóhabarcs C2F S1, B komponens fehér/szürke 5,5 kg
5 695 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Granirapid gyorskötő ragasztóhabarcs C2F S1, B komponens fehér/szürke 5,5 kg

  • Cikkszám: UH-672319

Fokozott terhelhetőségű
Gyorskötésű, gyorsszáradású
Kerámia, kő, márvány és gumi burkolathoz
Szükséges hozzá az A komponens
Szürke és fehér A komponenshez is
Anyagszükséglet: 3-8 kg/m²
5,5 kg/kanna

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-09
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
5 695 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Mapei Granirapid kétkomponensű, fokozott terhelhetőségű, alakváltozásra képes, gyorskötésű és gyorsszáradású, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia és természetes kő burkolatokhoz, 10 mm ágyazatvastagságig.
Csak az A komponenssel (fehér és szürke is) együtt, az előírt keverési arányban használható!
Optimális megoldás üvegmozaik, bármilyen kerámia, mű- és természetes kőanyagú, illetve márvány burkolólap ragasztásához falra és padlóra, bel- és kültérben egyaránt. Használható továbbá gumi padlóburkolat cementkötésű burkolatra fektetéséhez bármilyen, hagyományos bel- és kültéri aljzatra, nagyforgalomnak kitett környezetben is.
A Granirapid rendkívül gyorsan megszilárdul és megszárad, ezért a padló- és falburkolatok már 3 óra elteltével járhatók, és megszilárdulásuk után mindössze 24 óra múlva teljesen terhelhetők. A medencék és úszómedencék 3 nap múlva tölthetők fel. A Granirapid rendkívül kismértékben zsugorodik, tapadása kitűnő, ezért alkalmas a legnehezebben burkolható aljzatokhoz is. Mechanikai jellemzői miatt ütés- és rezgésálló, öregedésálló, ellenáll a hőmérsékletváltozásoknak és a hígított vegyszereknek is.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés