Termékek
Termékek
LB-Knauf Nivoplus önterülő padlókiegyenlítő 25 kg
LB-Knauf/Cemix Nivoplus önterülő padlókiegyenlítő 25 kg
5 144 Ft / db
3 600 Ft / db

LB-Knauf/Cemix Nivoplus önterülő padlókiegyenlítő 25 kg

  • Cikkszám: UH-035639

Aljzatok szintkülönbségeinek megszüntetésére szolgál 
3-15 mm rétegvastagságig 
Kül- és beltérre
Anyagszükséglet: 25 kg/3nm/5mm
Szürke 
48 zsák/raklap 

Készleten, több mint 100 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

db
5 144 Ft / db
3 600 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az LB-Knauf Nivoplus önterülő, géppel is felhordható padlókiegyenlítő, régi és új lakóépületek, középületek beton és cement esztrich aljzatainak kiegyenlítésére alkalmas, 3-15 mm vastagságban. Fedett kültérben és beltérben egyaránt felhasználható, padlófűtések esztrich borításának kiegyenlítésére is használható.

Felhasználás előtt a kiegyenlítendő felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por és szennyeződésmentes. Az aljzatkiegyenlítőt az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel lassú fordulatszámon működtetett keverőgéppel. A keverést mindaddig végezzük, míg az anyag homogén, csomómentes nem lesz. Sarkoknál szükség esetén a felületet kőműveskanállal vagy glettvassal kiigazíthatjuk. A feldolgozást végezhetjük utókeverővel felszerelt vakológéppel is.
Anyagszükséglet: 1 zsák (25 kg) kb. 3 m²-re elegendő 5 mm rétegvastagságban. Bedolgozási idő: kb. 20 perc, műveleti idő: 5-15 perc (az alapfelület és a környezet hőmérsékletétől függően), bedolgozási hőmérséklet: anyag, levegő és alapfelület hőmérséklet +5˚C és +25˚C között, huzatmentes, árnyékos helyen. Járható: kb. 5 óra múlva (nedvszívó alapfelületek és kerámialapok esetén). Burkolható: a felület a teljes kiszáradást követően. A maradék nedvességet CM készülékkel határozzuk meg. Ez az érték: párazáró burkolat esetén ≤ 2,5%, páraáteresztő burkolat esetén ≤ 3,0%. Terhelhető: kb. 3 nap múlva (+23°C és 50% relatív páratartalom esetén). Bedolgozás gépi és kézi módon is lehetséges. 

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés