Termékek
Termékek
Mester Szilikon Eltávolító 100 ml
Mester Szilikon Eltávolító 100 ml
5 290 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Szilikon Eltávolító 100 ml

  • Cikkszám: PH050A

Tömítőanyagok eltávolítására szolgál
Hatékony friss és megkötött anyagnál is
Bel- és kültérben is használható
Felhasználásra kész, nem folyik meg
Nem mérgező
Színtelen
Anyagszükséglet: a helyzettől függ
100 ml/flakon

Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
5 290 Ft / db
63 480 Ft / kiszerelés
12 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Mester Szilikon Eltávolító kikeményedett, hibás vagy gombásodott tömítőanyagok (szilikon, akril, butil, poliuretán) eltávolítására alkalmas szer. Felújítási munkákra ajánlott: feloldja a szilikon, akril, butil és poliuretán anyagokat. Használható számos szokásos felületen: üveg, beton, zománc, csempe, fa, műanyagok, tégla, vakolat és különféle szintetikus anyagok. A nedvszívó felületekről a beszívódott anyagot nem távolítja el.
Hatékonyan eltávolítja a megkötött tömítőt a különböző felületekről, lehetővé téve az újratömítést. A színtelen szer nem mérgező, felhasználásra kész, nem igényel előkészítést. Használható függőleges és vízszintes felületen is, nem folyik meg. Felhordható a kupak belsejében lévő ecsettel. Vízzel lemosható.
Anyagszükséglet: a feloldandó anyag mennyiségétől függ.
Kiszerelés: 
100 ml/flakon
12 flakon/karton

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés