Termékek
Termékek
Baudekor Profi Floor XPS padló alátét puzzle 5 mm x 0,5x1,0 m
Baudekor ProfiFloor Puzzle XPS padlóalátét 5 mm
900 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baudekor ProfiFloor Puzzle XPS padlóalátét 5 mm

  • Cikkszám: UH-005088

XPS alátétlemez laminált padlóhoz
Magas hő- és hangszigetelő képesség
Gyors lerakás, nem szükséges szigetelőszalag használata
Kimagasló aljzatkiegyenlítő hatás kb 4 mm-ig
Nagy sűrűség, kiváló teherbírás
Nem javasolt padlófűtés esetén
Sárga színű
5 m2/csomag

Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

m2
900 Ft / m2
4 500 Ft / kiszerelés
5 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A legnépszerűbb magas minőségű termék hagyományos fűtés mellett, kiváló ár-érték aránya miatt. Az extrudált polisztirolból (XPS) készült alátétek legnagyobb előnye a hosszútávú és magas teherbírási képesség, ami a „klikk-rendszerrel” ellátott laminált padlók esetében nélkülözhetetlen. Puzzle kialakításának köszönhetően időt és pénzt spórolhatunk vele: nem szükséges a szigetelőszalagot megvásárolnunk. Az alátét lapokat tökéletesen egymáshoz tudjuk illeszteni, elkerülve az esetleges hőhidak kialakulását, illetve a hő- és hangszigetelés leromlását.
Aljzatkiegyenlítő hatása páratlan – beton aljzatnál akár 4 mm magas egyenetlenség esetében is alkalmazható, így eltekinthetünk az önterülő aljzatkiegyenlítő használatától. A hőszigetelő tulajdonsága a legjobb a ProfiFloor padlóalátétek közül, így ideális pince felett vagy ha a fűtési költségeinket szeretnénk csökkenteni. A hangszigetelése lefelé nagyon jó, lépészaj csökkentése átlagos.
A 3 mm vastag XPS alátéttel összehasonlítva 50%-kal magasabb a hőszigetelő- és 15%-kal magasabb a hangszigetelő képessége.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés