Termékek
Termékek
Kemikál Bornit S bitumenes sűrű bevonóanyag 25 l
Kemikál Bornit S bitumenes sűrű bevonóanyag 25 l
56 305 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kemikál Bornit S bitumenes sűrű bevonóanyag 25 l

  • Cikkszám: UH-330005

Könnyen felhordható, felhasználásra kész
Kenhető és szórható
Hidegen feldolgozható
Számos felhasználási lehetőség, széleskörűen alkalmazható
Jó tapadási tulajdonságokkal bír
Fekete színű
25 L/kanna

Raktáron, 4 db
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
56 305 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Kemikál Bornit S bitumenes sűrű bevonóanyag kb. 30% szerves oldószert tartalmazó, könnyen felhordható bitumen-oldat. Épületszerkezetek, fa-és fémfelületek talajnedvesség elleni védelmére alkalmazható. Rendkívül gazdaságos.
A BORNIT-S kenhető és szórható, hidegen feldolgozható, oldószertartalmú, folyékony, töltőanyagmentes, bitumen-bázisú bevonóanyag.
A mélyen beszívódó, jó fedőképességű bitumenoldat alkalmas beton, tégla/cserép és vakolt felületek talajnedvesség elleni védelmére. Beton, tégla és habarcs felületeken a tapadás javítása BORNIT-H kellősítő anyaggal történhet. A BORNIT-S jól tapad fára és fémre is. Expandált és extrudált polisztirolra nem alkalmazható.
Az alap teherbíró(szilárd), száraz, tiszta és zsírmentes legyen. A laza, sérült beton- és vakolatrészeket, a lyukakat, repedéseket előzetesen ki kell javítani. Kellősítésre BORNIT-H alkalmazható a BORNIT-S normál hőmérsékleten felmelegítés és hígítás nélkül használható. Hideg évszakokban felhasználás előtt szobahőfokon kell tárolni. Ecsettel, hengerrel vagy airless szóróberendezéssel hordható fel. Javasolt rétegfelépítés: egy réteg BORNIT-H alapozás, két BORNIT-S fedőréteg
Alkalmazási előnyök: egy rétegben is jó fedőképességű, egyszerűen kezelhető, felhasználásra kész, számos felhasználási lehetősége következtében széleskörűen alkalmazható, jó tapadási tulajdonságokkal bír, költségkímélő, mert csekély eszköz-, anyag-és munkaerő-ráfordítást igényel.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés