Cemix Aquastop Plus folyékony beltéri fólia 7 kg
Cemix Aquastop Plus folyékony beltéri fólia 7 kg
16 500 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Aquastop Plus folyékony beltéri fólia 7 kg

  • Cikkszám: UH-697363

Vízzáró folyékony fólia 
Vizterheléses helyiségek víz elleni szigetelésére 
Beltéri használatra
Kézzel felhordható
Felújításhoz és új építéshez is alkalmazható
Függőleges és vízszintes felületekre is
Rugalmas
Kék színű
7 kg/vödör

Raktáron, 4 vödör
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
16 500 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Aquastop Plus beltéri folyékony fólia használatra kész, fagyálló, rugalmas, vízzáró, párazáró, kékre pigmentált kenhető szigetelőanyag, beltéri használatra.  Vizes helyiségekben előforduló szigetelési feladatokra használjuk, épített zuhanyzónál, fürdőszobánál. Alapfelületek lehetnek mész-, mész-cement, cementvakolatok, cementesztrich, beton, pórusbeton, gipszvakolat, gipszkarton, kalcium-szulfát esztrich. Feldolgozás előtt a vödör tartalmát fel kell keverni. A száraz alapfelületre ecsettel, hengerrel vagy kefével hordjuk fel az anyagot egyenletes rétegvastagságban. A sarkokban és a csőáttöréseknél sarokerősítő szalag használata javasolt. A második és a harmadik réteg felhordása csak az előző réteg kiszáradását követően lehetséges. Felhasználás előtt az alapfelület legyen tiszta, száraz, mentes az olajtól, zsírtól és a zsaluleválasztó anyagoktól. A repedéseket, fugákat ki kell tölteni, vízálló festéket fel kell érdesíteni. Krétásodó alapfelületeket mélyalapozóval kell kezelni. Járható: 4 óra, bedolgozási hőmérséklet: Anyag, levegő és alapfelület hőmérséklet +5˚C és +25˚C között, huzatmentes, árnyékos helyen (50%-os relatív páratartalom mellett), burkolható: kb. 1 nap múlva.

Teljes leírás

Dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés