Cemix-LB-Knauf Aquastop Flex 2K 15+10 kg
Cemix Aquastop Flex 2K kétkomponensű kenhető vízszigetelés 15+10 kg
42 860 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Aquastop Flex 2K kétkomponensű kenhető vízszigetelés 15+10 kg

  • Cikkszám: UH-696585

Rugalmas kenhető kétkomponensű szigetelés
Kül- és beltéri használatra
Felújításhoz és új építéshez is
Ivóvizes környezetben is használható
Szulfátálló
Szálerősített
Kézi feldolgozhatóságú
Padló- és falfűtés esetén is
Hidegburkolattal ellátható
Kiadósság: 1,5 kg
Kiszerelés: A+B komponens, 15-os zsák+10 kg-os kanna

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-13
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
42 860 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

Cemix Aquastop Flex 2K flexibilis, gyárilag adalékokkal előkevert cement- és diszperziókötésű kétkomponensű vízszigetelő habarcs kúl- és beltérre. Pincék külső ill. belső falainak, fürdőszobák padlófelületeinek és oldalfalainak, zuhanyzók és egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek falainak, aljzatainak üzemi víz elleni szigetelésére alkalmazható. Víztározók, élmény- és úszómedencék, teraszok és erkélyek burkolat alatti vízszigetelésére is használható. Az Aquastop Flex 2K rugalmas kenhető vízszigeteléssel bevont felületek hidegburkolattal láthatók el. 
ALKALMAZÁSOK:
• élmény- és úszómedencék, víztározók kialakításához
• teraszok, erkélyek burkolat alatti vízszigetelésére
• fürdőszobák, zuhanyzók kialakításához
• pincék üzemi víz elleni szigeteléséhez
• kül- és beltérben
• padló- és falfűtéshez
• ivóvíztározók vízszigetelésére
Az Aquastop Flex 2K rugalmas kenhető vízszigetelés felhordható betonra, cement- és alapozott anhidritesztrichre, CSIII és CSIV szilárdsági osztályba tartozó cement vagy mész-cement kötésű simított alapvakolatra, legalább M5 szilárdsági osztályba tartozó habarccsal teljesen kifugázott falazatra. Az alapfelület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, mélyedéseket alapvakolattal ki kell kenni. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint
javasolt meghatározni.
Aljzatelőkészítés: Az erősen nedvszívó alapfelületeket elő kell nedvesíteni úgy, hogy a szigetelés felhordásakor a felületen ne legyen vízfilm.
Alapfelületek: cementesztrich, cementes aljzatkiegyenlítő, beton, vakolat.
Feldolgozás: Közvetlen a felhasználás előtt a poranyagot (A komponens) a hozzáadott folyékony diszperzióval (B komponens) kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük. 5 percig állni hagyjuk és még egyszer átkeverjük. A homogénre kevert anyagot korongecsettel vagy teddy-hengerrel hordjuk fel az alapfelületre, legalább kettő, lehetőleg három rétegben. A második réteget első rétegre merőleges irányban kell felhordani, az első réteg felhordása után kb. 4 órával. A burkolást legkorábban a második réteg felkenését követő napon lehet megkezdeni. Az élek és sarkok mentén használjunk hajlaterősítő szalagot!
Ügyeljünk arra, hogy a felület egyenletesen száradjon! A friss felületeket óvjuk a direkt napsütéstől, az erős széltől és az esőtől. A kész felületet egy héten belül ne terheljük! Speciális alkalmazási területen kérje ki munkatársunk (alkalmazástechnológusunk) szakvéleményét!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés