Wienerberger Rapid vékony falazóhabarcs 25 kg
Wienerberger Rapid vékony falazóhabarcs 25 kg
3 070 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Wienerberger Rapid vékony falazóhabarcs 25 kg

  • Cikkszám: UH-658340

Készre kevert vékonyrétegű falazóhabarcs
Porotherm Rapid téglákhoz
Vörös színű
Anyagszükséglet: 1,2 kg/egy liter habarcshoz
25 kg/zsák

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Wienerberger Rapid vékony falazóhabarcs használatával a falazat hőszigetelő képessége jobb, mint a hagyományos habarccsal épült falé. Gyorsabb falazás. Minőségi, szép fal, az egyik legkorszerűbb falazási technológia, kevesebb kötőanyag használatával, már szinte teljesen eltűnik a habarcs a vízszintes fugából is. Speciális összetételű, vörös színű habarcs kizárólag a Porotherm Rapid csiszolt téglatermékekhez. A termék korábban Porotherm Profi vékony ragasztóhabarcs néven volt elérhető.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés