Baumit All in Beton B20 szárazbeton 30 kg
Baumit All in Beton B20 szárazbeton 30 kg
2 670 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baumit All in Beton B20 szárazbeton 30 kg

  • Cikkszám: UH-703222

Előkevert szárazbeton
Önfeloldó csomagolással
Zsákkal bekeverve szálerősített
Kisebb, ház körüli munkákhoz
Fagyálló
Anyagszükséglet: kb. 20 kg/m²/cm
30 kg/zsák
42 zsák/raklap

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
2 670 Ft / zsák
112 140 Ft / kiszerelés
42 zsák / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Baumit All In Beton B20 szárazbeton innovatív, környezetbarát megoldással segíti a kisebb, ház körüli betonozási munkák elvégzését. A zsákot is bekeverhetjük, az önfeloldódó zsák - természetes szálakra bomolva - a keverési folyamat során a beton részévé válik, így a Baumit All In Beton B20 hulladék nélkül feldolgozható. Természetesen, a szokásos módon, zsák nélkül, szárazbetonként is használható. 
A Baumit All In Beton B20 fagyálló, mechanikai ellenálló, C 16/20 szilárdságú. A házban és a ház körül minden olyan betonozási munkához ajánlott, ahol nincsenk komolyabb statikai követelmények. Elsődleges, teherhordó szerkezetek (pl. födém, pillér) készítésére nem ajánlott.
Szemcseméret: 8 mm
Kiadósság: kb. 15 l/zsák friss beton
Vízigény: kb. 3 - 4 l/zsák

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés