Termékek
Termékek
KK Kavics Atlasz Aknamagasító gyűrű 100x50/11,5 cm
KK Kavics Atlasz aknamagasító gyűrű 100x50
25 100 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

KK Kavics Atlasz aknamagasító gyűrű 100x50

  • Cikkszám: UH-331232

Beton aknaelem
Tisztító-, gyűjtő- és szervízakna készítésére
50 cm magasító gyűrű
Peremes illesztéssel
100 cm belső átmérő

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
25 100 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A KK Kavics Atlasz aknamagasító gyűrűvel egyszerűen megoldható az aknák építése, a kívánt szint elérése. Az aknaelemek összerakása gyors és egyszerű, hornyos kialakítása meggátolja az elem elmozdulását.  

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés