Termékek
Termékek
Viarprofil
Viarprofil "L" szögletes élvédő, polír króm, 270 cm x 10 mm
2 490 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Viarprofil "L" szögletes élvédő, polír króm, 270 cm x 10 mm

  • Cikkszám: VAL10BC

Burkolatok külső éleinek lezárására
Védi az éleket a sérüléstől
Alumínium
Polír króm
Mérete: 10 mm x 2,7 m

Raktáron, 4 db
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
2 490 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Viarprofil  "L" alakú szögletes profil a különféle anyagú burkolatok külső sarkainak egyenes lezárására szolgál. Védi az éleket a csorbulástól, külső mechanikai behatásoktól. Célszerű olyan esetben is használni, ahol a sarkok és szélek eldolgozásához nincs elég hely.(Pl. kerámia és padlószőnyeg találkozásánál.) Megfelel a balesetvédelmi és higiéniai területekre vonatkozó elvárásoknak, kül- és beltéren egyaránt jól felhasználható. Az eloxált réteg nagymértékben meggátolja a profil oxidációját.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés