Termékek
Termékek
Nexe Trend CEM II/B-M (P-S) 32,5R, mixed portland cement 25 kg
Nexe Trend CEM II/B-M (P-S) 32,5R mixed portland cement 25 kg
2 425 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Nexe Trend CEM II/B-M (P-S) 32,5R mixed portland cement 25 kg

  • Cikkszám: NEXE-32.5R/TR

Kompozit portlandcement
Építőipari kötőanyag
Betonozástól a házépítésig
Vakolatok, habarcsok, betonok készítéséhez
Útépítésnél stabilizáló rétegként
"Zöld " cement
25 kg/zsák

Raktáron, 1 zsák
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

zsák
2 425 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Nexe Trend CEM II/B-M (P-S) 32,5R kompozit portlandcement betonok és habarcsok készítéséhez, alacsonyabb szilárdsági osztályú vasbeton és vasbeton elemekre előírt építési feltételek mellett végzett munkákhoz. Széles körben alkalmazható, építési munkáknál, családi házak építésénél, ahol teljesen megfelel az alapok, esztrich betonok, mázak, vakolatok, habarcsok, nem teherhordó és teherhordó betonszerkezetek gyártására vonatkozó követelményeknek. 
Csomagolás: 25 kg/zsák
Kiszerelés: 64 zsák/raklap

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Alapozás Építkezés

Neked is az egyik legnagyobb álmod, hogy saját családi házat építhess, amit aztán évtizedeken át otthonnak nevezhetsz? Mielőtt belevágnál, érdemes tisztában lenned az építkezés folyamatával, és az egymásból logikusan következő lépésekkel, hogy menet közben minél kevesebb buktatóba ütközz.


Kérdések és válaszok

Betöltés