Termékek
Termékek
Milwaukee Redcast vízmérték 60 cm
Milwaukee Redcast vízmérték 60 cm
15 420 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee Redcast vízmérték 60 cm

  • Cikkszám: MWK-4932459098

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Strapabíró vízmérték két libellával
Precíziósan megmunkált, nagy pontosságú
Ütőfelületekkel a finombeállításhoz
Fúróátmérő sablonokkal (5-12 mm)
24"/60 cm hosszú

Raktáron, 2 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
15 420 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Nagy pontosságú Redcast vízmérték hasznos szolgáltatásokkal. A 2 db szilárd, akril, ütés- és UV-álló libella jól leolvasható, pontosságukat a precíziós marású mérőfelület is garantálja. A vízmérték 0,029°, azaz 0,5 mm/m pontossági fokozattal rendelkezik, VPA tanúsítvánnyal rendelkezik. Egy lépésessé teszik, meggyorsítják és kényelmessé teszik a munkát a mérőeszköz végei közelében kialakított ütőfelületek, amelyek a kőműveskanállal, gumikalapáccsal végzett finombeállítások ütögetéseire terveztek. További kényelmi extrát jelentenek a vízmértékben elhelyezett fúróátmérő sablonok, 5-12 mm átmérővel. A présöntésű, strapabíró vízmérték 24"/60 cm hosszú, tárolásához, biztosításához függesztőfuratot alakítottak ki rajta.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés