Termékek
Termékek
Milwaukee zárt előtolású rézcsővágó 3-28 mm
Milwaukee zárt előtolású rézcsővágó 3-28 mm
19 810 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee zárt előtolású rézcsővágó 3-28 mm

  • Cikkszám: MWK-48229259

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Rézcsővágó egyenletes, tiszta vágáshoz
Pontos megvezetés négy, krómozott görgővel
Finoman szabályozható előtolás
Tartalék vágókerék az állítógombban
3-28 mm csövek vágására

Raktáron, 3 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
19 810 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Zárt előtolású rézcsővágó a kialakításának köszönhetően egyenletes, tiszta vágást biztosít. A pontos megvezetésben jelentős szerepet játszik a négygörgős kialakítás, míg az állítómechanizmus finom szabályozást és könnyed használatot tesz lehetővé. A beépített dörzsárral a sorjázás is roppant egyszerű, egyben lerövidíti a munkafolyamat időigényét. Jó korrózióvédelmet, hosszú élettartamot jelentenek a krómozott görgők, míg extra figyelmességként tartalék vágókereket helyeztek el az állítógombban, amely könnyen, gyorsan cserélhető.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés