Termékek
Termékek
Milwaukee áttételes lemezvágó olló egyenes (sárga)
Milwaukee áttételes ideál lemezvágó olló, egyenes
10 895 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee áttételes ideál lemezvágó olló, egyenes

  • Cikkszám: MWK-48224532

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Áttételes, ideál lemezvágó olló
Általános vágási feladatokhoz
Egyenes és íves vágásokhoz egyaránt
Egyenes vágásirány (sárga)
Kovácsolt, edzett krómacél
Rendkívül tartós, recézett vágóélek
Ergonomikus markolat
Vágásirány jelzés színkóddal

Raktáron, 2 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
10 895 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Áttételes lemezvágó olló általános vágási feladatokhoz, egyenes és íves vágásokhoz. A szerszám ötvözött, edzett, krómacélból készül. Markolata 45°-os szöget zár be a vágóéllel, így íves vágásnál a kéz távol marad, nem ütközik a vágott anyaggal, növelve a biztonságot és a kényelmet. Vágóélei korrózióállók, edzettek (65 HRC), rendkívül strapabíróak. Mikrorecézettek a vágóélek, ezzel megakadályozható a megcsúszásuk vágás közben. A szerszámfej tengelycsavarjának feje lapos kialakítású, nem akad bele a vágott munkadarabba. Az áttételes mechanizmus kisebb erőkifejtéssel is hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. A gumibevonatú markolatok ergonomikus kialakításúak, nagyujj és mutatóujj elem is ki van alakítva rajta. Mindezek komfortosabb, kevésbé fárasztó és hatékonyabb munkavégzést biztosítanak. Egy pillantással beazonosítható az olló vágási iránya a markolaton található színjelölés segítségével. A markolatok zárása egy kézzel történhet, oldáskor és vágás közben azó ollót torziós rugó nyitja szét. Szerszámkötél számára nyílások találhatók a markolaton.
Általános vágási feladatokhoz, rövid és hosszabb, egyenes vágáshoz, valamint jobbos és balos vágásirányú ívekhez egyaránt.
Vágási kapacitás:
- rozsdamentes acél: 0,6 mm
- acél: 1,0 mm
- alumínium: 1,0 mm
A szerszám teljes hossza 26 cm.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés