Termékek
Termékek
Milwaukee extra hosszú kis sugarú lemezvágó olló egyenes (sárga)
Milwaukee áttételes hosszú élű lemezvágó olló, egyenes
11 050 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee áttételes hosszú élű lemezvágó olló, egyenes

  • Cikkszám: MWK-48224537

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Áttételes lemezvágó olló extra hosszú vágóélekkel
Hosszabb vágási feladatokhoz
Egyenes és nagyobb ívsugarú vágásokhoz
Egyenes vágásirány (sárga)
Kovácsolt, edzett krómacél
Rendkívül tartós, recézett vágóélek
Ergonomikus markolat
Vágásirány jelzés színkóddal

Raktáron, 2 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
11 050 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Áttételes lemezvágó olló extra hosszú vágóélekkel, elsősorban hosszú, egyenes vágásokhoz. A szerszám ötvözött, edzett, krómacélból készül. Markolatának tengelye egybeesik a vágóéllel, így a legnagyobb pontossággal vezethető az egyenes vágások során, illetve a változó irányú, nagyobb sugarú íveken. Vágóélei korrózióállók, edzettek (65 HRC), rendkívül strapabíróak. Mikrorecézettek a vágóélek, ezzel megakadályozható a megcsúszásuk vágás közben. A szerszámfej tengelycsavarjának feje lapos kialakítású, nem akad bele a vágott munkadarabba. Az áttételes mechanizmus kisebb erőkifejtéssel is hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé. A gumibevonatú markolatok ergonomikus kialakításúak, nagyujj és mutatóujj elem is ki van alakítva rajta. Mindezek komfortosabb, kevésbé fárasztó és hatékonyabb munkavégzést biztosítanak. Egy pillantással beazonosítható az olló vágási iránya a markolaton található színjelölés segítségével. A markolatok zárása egy kézzel történhet, oldáskor és vágás közben azó ollót torziós rugó nyitja szét. Szerszámkötél számára nyílások találhatók a markolaton.
Hosszabb egyenes vágáshoz, valamint jobbos és balos vágásirányú, nagyobb sugarú ívekhez egyaránt.
Vágási kapacitás:
- rozsdamentes acél: 0,6 mm
- acél: 1,0 mm
- alumínium: 1,0 mm
A szerszám teljes hossza 31 cm.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés