Termékek
Termékek
Ömlesztett kalodás 33 cm hasábhosszúságú bükk tűzifa 1 erdei köbméter
Ömlesztett nagykalodás 25 cm hasábhosszúságú tölgy tűzifa
52 900 Ft / kaloda
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Ömlesztett nagykalodás 25 cm hasábhosszúságú tölgy tűzifa

  • Cikkszám: TÜZIFA3

Tölgy tűzifa 25 cm
Hasított
Hálózott, rendezetlen kaloda
Kiváló tüzelőanyag
Tavalyi évben vágott

Raktáron, több mint 10 kaloda
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

kaloda
52 900 Ft / kaloda
Megosztás

Részletes leírás

A telephelyünkön készített ömlesztett nagykalodás tűzifa alapanyaga erdészetből származik. A tüzifa 25 cm-es darabokra felvágva és hasítva, rendezetlenül kerül csomagolásra, ezáltal a hasábok szellőzése biztosítva van. Szabadban tárolt, légszáraz faanyag. Az esős, párás napok átmenetileg megemelhetik a külső réteg nedvességtartalmát. Egy nagykaloda súlya kb. 1100 kg, de ekkor még a nedvességtartalma igen magas, legalább 30%-a víz. A jó minőségű tűzifának legalább 3-4 hónapot kell száradnia ahhoz, hogy száraz és ténylegesen felhasználható tűzifa legyen belőle. A „végleges” súlya ekkorra kb. 750-800 kg lesz. 

Teljes leírás
Betöltés