Termékek
Termékek
Mester Parketta Fugázó Tömítő juhar 310 ml
Mester Parketta Fugázó Tömítő juhar 310 ml
1 600 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Parketta Fugázó Tömítő juhar 310 ml

  • Cikkszám: MES-QPAJ

Parketta, laminált padló fugázásához
Bel- és kültérben is használható
Szegélyek ragasztásához is alkalmas
Tartósan rugalmas marad
Csiszolható
Bármilyen fafelület-kezelő anyaggal bevonható
Juhar színű
Anyagszükséglet: a kitöltendő rés méretétől függ
310 ml/tubus

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-05
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
1 600 Ft / db
19 200 Ft / kiszerelés
12 db / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

A Mester Parketta Fugázó Tömítő csiszolható, diszperziós tömítőanyag lakkozott és kezeletlen parketták, valamint laminált padlók hézagaihoz, illesztéseihez. Kiválóan tapad, ezért ragasztóként is használható (pl. szegély), bel- és kültérben egyaránt alkalmazható. Kb. 12-14 óra múlva csiszolható, tartósan rugalmas marad. Száradás után bármilyen fafelület-kezelő anyaggal bevonható. Használati hőmérséklettartomány: -25 °C és +80 °C között.
Semleges hatású, megfelel az ökológiai építőanyagok követelményeinek: nem tartalmaz ftalátot, szilikont, oldószert, halogén vegyületet, égésgátlót, stb. Bedolgozható +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten. Felhordásához használjon kinyomópisztolyt, simításhoz spatulát javasolunk.
Anyagszükséglet: a kitöltött hézag méretétől függ, például 5x5 mm-es fuga esetén 12 fm-re elegendő egy tubus mennyisége.
Kiszerelés:
310 ml/tubus
12 tubus/karton
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés