Termékek
Termékek
Mester Neutrális Szilikon átlátszó 280 ml
Mester Neutrális Szilikon átlátszó 280 ml
2 600 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Neutrális Szilikon átlátszó 280 ml

  • Cikkszám: MES-QSENA

Homlokzati fugák, csatlakozási és tágulási hézagok tömítésére
Általános fugák tömítésére
Ragasztásra
Tükör felragasztására (max. 1 x 1 m)
Szagtalan
Hőállóság: - 40°C - +180 °C
Nem átfesthető
Átlátszó
Anyagszükséglet: a kitöltendő rés méretétől függ
280 ml/tubus

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
2 600 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Szilikon bázisú, semleges, tartósan rugalmas tömítő- és ragasztóanyag kül- és beltéri felhasználásra. Homlokzati fugák, csatlakozási és tágulási hézagok tömítésére, rések kitöltésére, általános és üvegezési fugák tömítésére, vagy tükör felragasztására (max 1x1 méteres). Tartósan rugalmas, megkötés után vízzáró és UV-álló, szagtalan, nem átfesthető. Bedolgozható +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten. Felhordásához használjon kinyomópisztolyt, simításhoz enyhén nedves eszközt. Derékszögű csatlakozások esetén javasoljuk, hogy használja a Mester Fugalehúzót a megfelelő méretben és a kívánt - egyenes, vagy íves - kivitelben! 

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés