Termékek
Termékek
Mester Fürdőszoba Szilikon átlátszó 280 ml
Mester Fürdőszoba Szilikon átlátszó 280 ml
2 270 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Fürdőszoba Szilikon átlátszó 280 ml

  • Cikkszám: MES-QSFA

Szaniterek és csempék hézagainak tömítésére
Konyhai, fürdőszobai felhasználásra
Kül- és beltérben
Penész- és gombásodásálló
Tartósan rugalmas
Hőállóság: - 40°C - +180 °C
Vízálló és vízzáró
Nem festhető
Átlátszó
Anyagszükséglet: a kitöltendő rés méretétől függ
280 ml/tubus

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-05
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
2 270 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Konyhában és fürdőszobában szaniterek és csempék, burkolatok, zuhanykabin, stb. között keletkezett csatlakozási hézagok és fugák tömítésére kül- és beltérben. Penész- és gombásodás álló, kiválóan tapad kerámiához, alumíniumhoz, festett fához, és más építőanyagokhoz.Tartósan rugalmas, megkötés után vízálló és vízzáró. Nem használható PE (polietilén), PP (polipropilén), PTFE (teflon), PMMA (plexi), PC (polikarbonát), lágy műanyag, neoprén, illetve bitumenes aljzatokon. Bedolgozható +5 °C és +40 °C közötti hőmérsékleten.  Felhordásához használjon kinyomópisztolyt, simításhoz enyhén nedves eszközt. Derékszögű csatlakozások esetén javasoljuk, hogy használja a Mester Fugalehúzót a megfelelő méretben és a kívánt - egyenes, vagy íves - kivitelben! 
Anyagszükséglet: a 280 ml-es kiszerelés 5 x 5 mm-es fuga esetében kb. 11 folyóméterre, 10 x 10 mm-es fugaméretnél pedig kb. 2,8 méterre elegendő.
Kiszerelés: 
280 ml/tubus
12 tubus/karton

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés