Termékek
Termékek
Mester Esőálló Akril Tömítő fehér 10 kg
Mester Esőálló Akril Tömítő fehér 10 kg
18 530 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Esőálló Akril Tömítő fehér 10 kg

  • Cikkszám: MES-QEAKR10

Fugák, hézagok, rések, repedések kitöltésére
Kültéri használata a legelőnyösebb
Nem mossa ki az eső
Kitűnően tapad a legtöbb porózus felületre
Öregedés-, időjárás- és UV- és esőálló
Hőállóság: -25 °C és +80 °C között
Akrilbázisú, oldószermentes
Átfesthető, vakolható
Fehér színű
Anyagszükséglet: a kitöltendő rés méretétől függ
10 kg/vödör

Raktáron, 1 db
Átvehető akár: 2023-03-27
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
18 530 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mester Esőálló Akril Tömítő akril-diszperziós alapú, egykomponensű, képlékenyen rugalmas tömítőanyag, speciálisan kültéri használatra, hézagok, rések, csatlakozó fugák kitöltésére fa, beton, gipszkarton, alumínium és kemény PVC felületek között. Kiváló megoldás például homlokzati résekhez kő- és téglafalban lévő fa és fémkereteknél; ablakpárkány, lépcső, mennyezet és a falazat találkozásánál lévő hézagok kitöltésére, vagy kisebb mozgások által okozott rések tömítésénél, max. 20%-os alakváltozásig. A kitöltendő rést határoló felületek legalább egyikének nedvszívónak kell lennie (fa, gipszkarton, beton, tégla, vakolat, stb.). Kitűnően tapad a szinte minden felületen, kivéve PE, PP, teflon, akrilüveg és bitumenes felületek. Teljes száradás után átfesthető diszperziós és olajbázisú festékkel, vagy vakolható is. Egyaránt használható bel- és kültérben, de jellemzőinél fogva, inkább kültéri használata előnyös. Friss állapotában is esőálló, de nem alkalmazható állandó vízterhelésnek kitett helyeken. Használati hőmérséklettartomány: -25 °C és +80 °C között.
Szilikonmentes, UV-, eső-, időjárás- és öregedésálló, nem veszélyes készítmény. Bedolgozható +5 °C és +35 °C közötti hőmérsékleten. Felhordásához használjon kinyomópisztolyt, simításhoz enyhén nedves eszközt. Derékszögű csatlakozások esetén javasoljuk, hogy használja a Mester Fugalehúzót a megfelelő méretben és a kívánt - egyenes, vagy íves - kivitelben!
Kiszerelés:
10 kg/vödör

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés