Termékek
Termékek
Milwaukee Packout tároló rekesz nyitott
Milwaukee Packout láda
26 810 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee Packout láda

  • Cikkszám: MWK-4932471724

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Nyitott tetejű láda, a Packout rendszer eleme
Alul és oldalt is csatlakoztatható
Ütésálló, kemény műanyag
Kesztyűben is használható, kényelmes fülek
Nagy tárolókapacitású
38,9x47,5x25,1 cm méretű

Raktáron, 2 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
26 810 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Nyitott tetejű szerszámtároló láda, a Milwaukee Packout moduláris tárolórendszer eleme, azokkal kompatibilis csatlakozópontokkal, amelyekkel egyszerűen összeépíthetők és egy mozdulattal szétkapcsolhatók a rendszer tagjai. Ezek a csatlakozók nem csak a láda alján, hanem oldalt is megtalálhatók, így a láda például egy falra, konzol nélkül felszerelt Packout polcra is felfüggeszthető. A láda ütésálló polimerekből készül, oldalt kiképzett, kesztyűvel is kényelmesen használható fülekkel. Mindenféle szerszám számára megfelelően biztos tárolási lehetőséget nyújt.
A láda teherbírása 22 kg.
Belső méretek: 33,5x40,6x23,4 cm; a külső méretei: 38,9x47,5x25,1 cm.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés