Kétoldalú extraerős ragasztószallag 50 mm x 25 m
Kétoldalú, extra erős ragasztószalag 50 mm x 25 m
2 075 Ft / tekercs
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kétoldalú, extra erős ragasztószalag 50 mm x 25 m

  • Cikkszám: UH-675267

Kétoldalas ragasztószalag
Jó tapadás
Extraerős
25 m hosszú

Raktáron, 24 tekercs
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

tekercs
2 075 Ft / tekercs
Megosztás

Részletes leírás

A kétoldalú ragasztószallag gyors és egyszerű megoldást biztosít a javításoknál, szépítéseknél, barkácsolási munkáknál vagy akár szőnyeg elhelyezésekor. Ezzel a sokoldalú és állandó tapadást biztosító ragasztószalaggal a felület kisebb egyenetlenségeinek kompenzálásával a tárgyak rögzítése szerszám nélkül is megoldható.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés