Termékek
Termékek
Colorferr horganyzott acél lefolyóbilincsszár M8 10 cm
Colorferr horganyzott acél lefolyóbilincsszár M8 25 cm
200 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Colorferr horganyzott acél lefolyóbilincsszár M8 25 cm

  • Cikkszám: CF127611-250

Lefolyóbilincsfej rögzítésére
Horganyzott acél
Tartozék tiplivel
M8 menettel
18 cm hosszú

Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Colorferr lefolyóbilincsszár az ereszcsatorna-rendszer lefolyócsöveit rögzítő bilincsfejeket köti a falba. A bilincsszár hosszúságát a hőszigetelés meglétének, illetve vastagságának megfelelően kell megválasztani. Általános (vakolt téglafal) esetben min. 7 cm beépítési mélységgel és 2-3 cm faltól való elállással, tehát kb. 10 cm-rel kell számolni, majd ehhez az értékhez kell hozzáadni a hőszigetelés vastagságát.
A bilincsfej és a bilincsszár menetes kialakítással csatlakoztatható egymáshoz. A lefolyóbilicsszár horganyzott acélból készül, amely szavatolja a hosszú élettartamot. A falba történő bekötéshez M8 menettel rendelkezik, a beépítéshez szükséges tiplit tartozékként biztosítjuk.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
műanyag ereszcsatorna beépítése Tető, tetőtér

A ház kevésbé szembetűnő, de annál fontosabb kelléke az ereszcsatorna. Ez az építőelem a felelős azért, hogy megvédje az épületet a csapadék által okozott károktól. Manapság már nemcsak a hagyományos fémből készült eresz, hanem műanyag is elterjedt.


Kérdések és válaszok

Betöltés