Termékek
Termékek
Mester Ragasztóhab Pisztolyos 750 ml
Mester Ragasztóhab Pisztolyos 750 ml
4 200 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Ragasztóhab Pisztolyos 750 ml

  • Cikkszám: MES-PRAH

Polisztirol, párkány, lépcsőlap ragasztására
Bel- és kültérben is használható
Flakonból kinyomópisztollyal fújható ki
Könnyen, gyorsan felhordható
Gyorsan és erősen ragaszt
Vágható, csiszolható
Vakolható, átfesthető
Alaktartó, tartós és fagyálló
Hő- és hangszigetelő
Hőállóság:- 40 °C és + 80 °C között
Sárgás színű
Anyagszükséglet: kb. 10-13 m2/flakon
750 ml/flakon

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-05
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
4 200 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Mester Ragasztóhab Kézi: poliuretán alapú, egykomponensű, hab, polisztirol táblák, párkányok és lépcsőlapok gyors és erős ragasztására, kinyomópisztoly használatával. A környezet számára ártalmatlan hajtógázt tartalmaz. Jól tapad betonra, falazatra, vakolatra, fára, fémre, OSB, EPS és XPS lapokra lapokra, kőzetgyapotra, üveggyapotra, gipszkartonra, bitumentartalmú rétegekre, de nem alkalmazható PE, PP, PTFE (teflon) és szilikon felületeken, valamint talajvizes, vagy víznyomásnak kitett helyeken.
A sárgás színű ragasztóhab sokféle alapra jól tapad, kitölti az egyenetlenségeket, gyorsan térhálósodik, alaktartó. Megkötés után vágható, csiszolható, átfesthető és vakolható. Gyorsan és erősen ragaszt, tartós, fagy- és öregedésálló, de nem UV-álló. A ragasztóhabnak hő- és hangszigetelőképessége is van. Használati hőmérséklettartomány: -40 °C és +80 °C között, rövid ideig a +120 °C-ot is elviseli.
Bedolgozható +5 °C és +35 °C közötti hőmérsékleten, tiszta felületre, felrázás után, a flakont fejjel lefelé tartva, kinyomópisztoly segítségével. 
Kiadósság: 47 liter hab / 750 ml-es flakon.
Anyagszükséglet: optimális esetben, egyenes felület esetén kb. 12-14 m2/flakon.
Kiszerelés:
750 ml/flakon
12 flakon/karton

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés