Termékek
Termékek
Béta-Floor Mistique műfű, 4 m tekercsszél.
Béta-Floor Mistique műfű, 4 m tekercsszélesség
8 990 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Béta-Floor Mistique műfű, 4 m tekercsszélesség

  • Cikkszám: BF-MIST/4

Tűzött műfű
Szálmagasság: 45 mm
Szálösszetétel: 60% PE 40 % PP
4x4 propeller, egyenes és csavart szálak
UV-álló, UV garancia: 9 év
Komfortos és puha
Zöld színű
Tekercsszélesség: 4 m
Tekercshosszúság: 25 m
Sportolásra nem alkalmas

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-05
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
m2
8 990 Ft / m2
35 960 Ft / kiszerelés
4 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Varázsolja otthonát egyedivé az új generációs műfűvel! Tökéletes, élethű kert, locsolás és fűnyírás nélkül. Mindig rendezett kert várja, így szabadideje is több marad. Magas UV-állóság, környezetbarát. 
Bármilyen kemény aljzatra fektethető, akár teraszra, akár kertbe. Ez utóbbi telepítésnél a talaj felső rétegét távolítsa el, használjon gyomirtót a felületre. Készítsen minimum 10 cm vastagságban elsimított, jól tömörített alapot, ezt fedje le geotextíliával, majd jöhet a műfű. Vegye figyelembe, hogy bármely egyenetlenség befolyásolja a telepítés utáni összképet.
A mű hordozó rétege vízelvezető lyukakkal perforált, így nem áll meg rajta a víz, az a talajban elszivárog, vagy terasz burkolása esetén a felület lejtéséből adódóan elfolyik.

Kezelési tippek: 

  • Távolítsa el a leveleket, ágakat egy kefével, vagy lombseprűvel. A gyomokat a megjelenést követően azonnal húzza ki!  
  • Ha megsérül a szegély, akkor azt a lehető leggyorsabban meg kell ragasztani, mielőtt tovább szakadhatna. 
  • Az üdítőital, sör vagy fagyi foltokat bő vízzel mossa le, ha kell, mosószeres vízzel tisztítsa ki a szennyeződést, és öblítse át a szőnyeget tiszta vízzel. 
  • Makacs szennyeződésekhez használjon 3%-os ammónia vizes oldatot. 
  • Olajos foltok esetén használjon alkohol tartalmú tisztítószert. 
  • Szerves szennyeződés eltávolításához ecetes tisztítószert ajánlunk.

A gyár biztosítja a technikai leírásban szereplő adatok alapján a termék minél pontosabb előállítását, de a feltüntetett adatok és az elkészült termék között eltérések előfordulhatnak! Kérjük, vegye figyelembe, hogy színeltérés is előfordulhat a gyártás során, kifejezetten akkor, ha nem egy gyártásból történik a rendelés. Kérjük, ezt minden esetben vegye figyelembe, mielőtt leadja a rendelést! 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek


Kérdések és válaszok

Betöltés