Termékek
Termékek
Milwaukee Stud mágneses mérőszalag 5 m / 33 mm
Milwaukee Stud mágneses mérőszalag 33 mm / 5 m
12 675 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee Stud mágneses mérőszalag 33 mm / 5 m

  • Cikkszám: MWK-4932471626

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Professzionális mérőszalag
33 mm széles, EXO 360 technológiájú szalag
Rendkívül tartós, szennyeződés- és kopásálló
Szakadásálló megerősítés, mágneses kampó
Jól leolvasható, kétoldali méretskála
Szabadalmaztatott ujjfék
Strapabíró, megerősített ház
Övcsipesz
5 m

Raktáron, 4 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
12 675 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Professzionális kialakítással és szolgáltatásokkal készül a Stud mágneses mérőszalag. Az ütésálló ABS ház kézre álló, kényelmes kialakítású. A megszokott fékező- és rögzítőgombon felül roppant kényelmes és hasznos megoldás a szabadalmaztatott, ujjal biztonságosan működő szalagmegállítás. A megerősített, széles szalag szintén saját fejlesztésű, EXO 360 technológiájú, tartós, kopás- és szennyeződésálló, akár 4 m-re is kihúzható megtörés nélkül. Mindkét oldalán, rendkívül pontosan, jól láthatóan méretskálázott, így bármely helyzetben pontosan leolvasható. A szalag első 15 cm-e megerősített, szakadásálló bevonatot kapott, elején erős mágnessel, amellyel lapos felülettől, vagy csőtől is pontos mérés indítható. Ismétlődő mérési és egyéb munkafolyamatok közötti váltások esetén jelent könnyebbséget, hogy az eszközt nem kell letenni, mert a mérőszalag házán lyukat képesztek ki a szerszámtartó csuklópánthoz történő rögzítésre. Használaton kívül a ruházatra is rögzíthető egy övcsipesszel, amely hajlított acélhuzal, csökkentve a zsebszakadás esélyét.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés