Ügyvezetői köszöntő / Elindult webáruházunk!


Tudjuk, hogy akár felújításba, akár építkezésbe fog, az idő, a kiszámíthatóság és a minőség az Ön számodra is fontos szempontok.

Csapatom több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kiválasztásában és forgalmazásában. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás és házfelújítást segítettünk szakértelmünkkel.

2019. augusztusában elindítottuk az Építőanyag.hu webáruházunkat, amelynek célja, hogy széles körű, folyamatosan bővülő termékválasztékkal, az országban egyedülálló logisztikai megoldásokkal online biztosítsuk vásárlóinknak, hogy otthonuk kényelméből egyszerűen és gyorsan vásárolhassanak építőanyagot.

Amit minden vásárlónknak garantálunk:

  • Minőségi árukészlet és segítő munkatársaink, akikre minden vevőnk számíthat.
  • „Mindent egy helyen az építkezéshez”  - filozófiánkhoz igazodva törekszünk a minél teljesebb körű kiszolgálásra.
  • Közel 100 gyártó kínálatából álló raktárkészlet, amit folyamatosan bővítünk és újítunk.
  • Professzionális fuvarszervezés és logisztika: 18 teherautó flottából álló saját gépjárműparkunk, a Magyar Posta Logisztika -, valamint a termékek gyártóinak szállási szolgáltatása lehetővé teszi számunkra, hogy vásárlóink igényeihez igazodva a legmegfelelőbb járművel szállítsuk ki a megrendelt árut. 

Bízom benne, hogy segítségére lehetünk az igényeinek leginkább megfelelő építőanyag megtalálásában – immár fizikai kötöttségek nélkül - online is!

Üdvözlettel,

/juhaszattila

Juhász Attila
ügyvezető
Építőanyag.hu – az online építőanyag kereskedés