Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Ügyvezetői köszöntő / Elindult webáruházunk!


Tudjuk, hogy akár felújításba, akár építkezésbe fog, az idő, a kiszámíthatóság és a minőség az Ön számodra is fontos szempontok.

Csapatom több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi építőanyagok kiválasztásában és forgalmazásában. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás és házfelújítást segítettünk szakértelmünkkel.

2019. augusztusában elindítottuk az Építőanyag.hu webáruházunkat, amelynek célja, hogy széles körű, folyamatosan bővülő termékválasztékkal, az országban egyedülálló logisztikai megoldásokkal online biztosítsuk vásárlóinknak, hogy otthonuk kényelméből egyszerűen és gyorsan vásárolhassanak építőanyagot.

Amit minden vásárlónknak garantálunk:

  • Minőségi árukészlet és segítő munkatársaink, akikre minden vevőnk számíthat.
  • „Mindent egy helyen az építkezéshez”  - filozófiánkhoz igazodva törekszünk a minél teljesebb körű kiszolgálásra.
  • Közel 100 gyártó kínálatából álló raktárkészlet, amit folyamatosan bővítünk és újítunk.
  • Professzionális fuvarszervezés és logisztika: 18 teherautó flottából álló saját gépjárműparkunk, a Magyar Posta Logisztika -, valamint a termékek gyártóinak szállási szolgáltatása lehetővé teszi számunkra, hogy vásárlóink igényeihez igazodva a legmegfelelőbb járművel szállítsuk ki a megrendelt árut. 

Bízom benne, hogy segítségére lehetünk az igényeinek leginkább megfelelő építőanyag megtalálásában – immár fizikai kötöttségek nélkül - online is!

Üdvözlettel,

/juhaszattila

Juhász Attila
ügyvezető
Építőanyag.hu – az online építőanyag kereskedés