Termékek
Termékek
Szintezőcsavar 6x70 mm
Szintezőcsavar 6x70 mm
49 Ft / db
40 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Szintezőcsavar 6x70 mm

  • Cikkszám: UH-000679

Fa vázszerkezetekhez való állító csavar
Előfúrás nélkül használható
Süllyesztett fejű
Torx behajtású
6x70 mm

Raktáron, több mint 100 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

db
49 Ft / db
40 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Szintezőcsavar fa vázszerkezetekhez való rögzítéséhez, szintezéséhez. Kialakításának köszönhetően a csavar előfúrás nélkül is alkalmazható és garantálja a biztos rögzítést. Kialakítása biztosítja a csavarfej tökéletes besülyedését. Használata mellett a szerkezeti léc alátámasztása nem szükséges.

Teljes leírás
Betöltés