újHÁZ Leier Toscana Classic beton szellőzőcserép, antracit
újHÁZ Leier Toscana Classic beton szellőzőcserép, antracit
3 065 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

újHÁZ Leier Toscana Classic beton szellőzőcserép, antracit

  • Cikkszám: UH-658594

Beton szellőzőcserép
Biztosítja a tetőszerkezet szellőzését
Méretpontos, tökéletes illeszkedés
Anyagában színezett
Vízzáró, fagyálló
Antracit színű
A terméket darabra értékesítjük
Kb. 20 db / 100 tető m2
Csak a újHÁZ Centrum kínálatában

50 év garancia
Raktáron, 20 db
Átvehető akár: 2023-06-07
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
3 065 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az újHÁZ Leier Toscana Classic szellőzőcserép az átszellőztetett tetőszerkezetekben a levegő kivezetésére szolgál. A Toscana fedésképbe illeszkedő szellőzőcserép nagyméretű levegő-kiömlő nyílása intenzív légcserét tesz lehetővé. Mérete, hullámprofilozása igazodik az alapcseréphez. A gerinc alatti második sorban ajánlott az elhelyezése, így a fedés alatt a levegő könnyen tud mozogni, és nem veszélyezteti a tetőszerkezet határain a cserepek mozdulatlanságát. Minden egyes szarufaköz szellőzéséről gondoskodni kell, így az élgerinc mentén is szükségessé válhat a szellőzőcserepek elhelyezése. A nyílás előtt lévő háló a levegő szabad áramlását nem gátolja, viszont megakadályozza a bogarak, madarak bejutását a fedés mögé. Szükség is van a pontos és megbízható illesztésekre, napjaink olykor teljesen kiszámíthatatlan időjárásának köszönhetően előtérbe kerültek azok az építőelemek, amelyek extrém körülmények között is biztos védelmet nyújtanak a házaknak. Rendkívül szilárdak, és ez a tulajdonságuk, valamint a vízzáró képességük és a fagyállóságuk az idő előrehaladtával csak nő. Az esőnek és a szélnek ugyanúgy ellenáll, mint a nagy melegnek, hőszigetelő hatásának köszönhetően a lakótér optimális hőháztartásának kialakításában is nagy szerepe van. Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy teljes védelmet nyújt, még legyen szép is.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek


Kérdések és válaszok

Betöltés