Tondach Tangó GL félcserép FusionProtect piros
Tondach Renoton 15 félcserép FusionProtect piros
910 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Tondach Renoton 15 félcserép FusionProtect piros

  • Cikkszám: UH-660400

Kerámia félcserép
Teljes fedési szélesség változatos kialakításához
Színazonos az alapcseréppel
FusionProtect
Piros színű
A terméket darabra értékesítjük
Anyagszükséglete a tető alakjától és méretétől függ

33 év garancia
Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-27
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
910 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Tondach Renoton 15 félcserepeket a peremterületeken használjuk annak érdekében, hogy optimális megjelenést és védelmet biztosítsanak a kötésben, az építési szélesség kompenzálásához. Felhasználható vápáknál, tetőfelépítményeknél és tetőáttöréseknél. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére mivel a monitorokon és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől. A gyártó alábbi termékeihez alkalmazható:
Tondach Tango GL alapcserép FusionProtect piros
Tondach Renoton 15 alapcserép FusionProtect piros

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek


Kérdések és válaszok

Betöltés