Tondach hornyolt XXL gerinccserép Natur téglavörös (rögzítőkapoccsal)
Tondach hornyolt XXL gerinccserép Natur téglavörös (rögzítőkapoccsal)
4 020 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Tondach hornyolt XXL gerinccserép Natur téglavörös (rögzítőkapoccsal)

  • Cikkszám: UH-660574

Kerámia gerinccserép
Alapcseréppel színazonos és igazodik hozzá
Natur
Téglavörös színű, csornai
A terméket darabra értékesítjük
2,5 db/folyóméter

33 év garancia
Raktáron, 322 db
Átvehető akár: 2023-06-05
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

Kapcsolódó termékek
db
4 020 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Tondach hornyolt XXL gerinccserép a gerincek és élek fedőeleme. Annak érdekében, hogy az időjárás viszontagságának ellenálljanak, a gerinccserepek minden elemét rögzíteni kell. A korrózióálló csavarozással a gerincléchez rögzített gerinccserép viharban sem mozdul el és minimumra csökken az alá bejutó vízmennyiség. Lélegző felület, maximális párahűtés, kellemes lakóklíma. Természetes, anyagában téglavörös szín.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.Az alábbi gyártó termékeihez alkalmazható:
Tondach Hódfarkú alapcserép natur téglavörös
Tondach Kékes alapcserép natur téglavörös
Tondach Pilis alapcserép natur téglavörös

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek


Kérdések és válaszok

Betöltés