Termékek
Termékek
Kéményfedlap 50x50 cm
Kéményfedlap 50x50 cm
10 550 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kéményfedlap 50x50 cm

  • Cikkszám: KÉMÉNY50*50SIMAF

Az épített kémény záróköve
Vízorros
50x50 cm
Beton
1 db/kémény

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A kéményfedlap olyan betonelem, ami az épített kémény falsávját óvja meg a beszivárgó nedvességtől. Vízorros kialakítása lecseppenti az esővizet mielőtt az a falazathoz érne. Ha a csapadék víz a kémény falába jut akkor számíthatunk télen a fagy romboló hatására. A kéményfedlap megóvja, lezárja és ékesíti kéményünket.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés