Termékek
Termékek
Kéményajtó rozsdamentes 12x18 cm
Kéményajtó rozsdamentes 12x18 cm
8 150 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kéményajtó rozsdamentes 12x18 cm

  • Cikkszám: KÉMÉNYARM120*180

Kémények tisztításához, ellenőrzéséhez
Esztétikus, tartós megoldás
Saválló
Rozsdamentes acél
12x18 cm

Raktáron, 5 db
Átvehető akár: 2023-03-23
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
8 150 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Rozsdamentes kéményajtó kéményünk kötelező tartozéka. Rozsdamentes, saválló anyagból készül. Ezen keresztül ellenőrzi a szakember a kéménykürtőt. Kéményajtót szükséges tennünk a kémény alsó részre a padló színttől 40 cm magasságban és nem beépített tetőtér esetében a padlás részre is szükséges építeni egyet a nem éghető padló szintől 80-120 cm-re. A felső ajtó beépítését meghatározza az is, hogy nem lehet a felső kitorkolás és az ajtó között több mint 5 méter. Külön szabályozás érvényes a tisztítónyílások kialakítására, beépítésére.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés