MP Thermomaster Akril homlokzatfesték 40-F, 5l
Masterplast Thermomaster akril homlokzatfesték 40-F 5 l
17 820 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Masterplast Thermomaster akril homlokzatfesték 40-F 5 l

  • Cikkszám: UH-682589

Akrilbázisú homlokzatfesték
Bel- és kültérben is használható
40-F színű
Kiváló tapadó- és fedőképességű
Páraáteresztő, víztaszító
Légköri hatásokkal szemben ellenálló
Anyagszükséglet: két rétegben, 0,3-0,7 l/m2
5 l/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Gyártói készleten
Kiszállítás akár: 2023-06-15
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
db
17 820 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!
A Masterplast Thermomaster szilikon vékonyvakolat száladalékokat tartalmazó, akrilgyanta bázisú, kiváló tapadó- és fedőképességű, jó páraáteresztő és víztaszító fedőfesték, amely füstgázokkal, UV-sugárzással és egyéb légköri hatásokkal szemben is tartósan ellenálló. Bel- és kültérben is használható. Kitűnően alkalmazható megfelelően szilárd, felületkialakítását tekintve durva, illetve simított, javított homlokzatfelületek (minimum egy hónapos mészcement és cement vakolatok, legalább két hónapos vakolatlan beton homlokzatfelületek), továbbá régi, jól tapadó akril, szilikátos és szilikonos festékrétegek, vékonyvakolatok felújító dekoratív fedőrétegeként, lábazati sík felett, vízszigeteléssel védett függőleges felületeken. Előzetes fertőtlenítést követően alkalmazható algával vagy penésszel fertőzött homlokzatfelületek karbantartó festésére is. A festendő felületet a felhordás előtt Thermomaster univerzális alapozóval, vagy Thermomaster homlokzatfesték és tiszta víz 1:1 arányú keverékével kell alapozni. Felhasználási hőmérséklet: +5 - +35 °C, a levegő páratartalma max. 80% lehet. A felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.
Anyagszükséglet: a felület nedvszívó képességétől és érdességétől függően, két rétegben, 0,3-0,7 l/m2
Száradási idő: kb. 24 óra
Csomagolás: 5 l/vödör
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
A színes homlokzatfestékeket a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés