Cemix-LB-Knauf SockelTOP Diszperziós festék, Bázis 724/I, 4,5 l
Cemix SockelTOP diszperziós lábazati, pala- és betonfesték, bázis 724/I, 4,5 l
26 585 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix SockelTOP diszperziós lábazati, pala- és betonfesték, bázis 724/I, 4,5 l

  • Cikkszám: UH-688669

Lábazati-, pala- és betonfesték
Base 724 színű
UV fény- és időjárási hatásokkal szemben ellenálló
Fokozottan dörzsálló
Mosható és vízlepergető
Közepesen páraáteresztő
Kiváló fedőképességű
Vízzel hígítható
Anyagszükséglet: 0,10-0,15 l/m2 rétegenként
4,5l/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-13
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
26 585 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

A Cemix SockelTOP műgyanta kötőanyagú vizes diszperziós festék kültéri és beltéri felhasználásra. Alkalmas kültéri, időjárásnak és mechanikai hatásoknak kitett függőleges felületekre, valamint palára és betoncserépre.
Alkalmas továbbá épület- és kerítéslábazatokra és nem szerkezeti betonfelületekre, ahol tartós vízterhelés nem lép fel. Vízszintes felületen történő alkalmazása elsősorban beltéri, vagy fedett kültéri, száraz és mérsékelt igénybevételű járófelületek esetén ajánlott. Nagy igénybevételnek kitett kültérben lévő vízszintes felületeken alkalmazása nem javasolt. Felhordható ecsettel, szórással, hengerrel. Anyagszükséglet: 0,10-0,15 l/m2 rétegenként.
A felület alaposan meg kell tisztítani, az esetleges fellazult részeket eltávolítani. A festék csak szilárd, száraz, olaj-, por- és szennyeződésmentes felületre hordható fel. Erősen nedvszívó felületen GrundPlus alapozó vagy vízzel 15-20%-ban higított SockelTOP felhordása szükséges. Az első festékréteg az alapozást követően legalább 6 óra után hordható fel.
Feldolgozás: A festéket két (kivételes estben akár három) rétegben visszük fel teddy-hengerrel , diszperziós festékek felhordására alkalmas festőecsettel vagy szórással. A második illetve harmadik réteg felhordás csak akkor lehetséges, ha az előző réteg már teljesen száraz – normál körülmények között (T = +20 ºC, levegő rel. páratart. = 65 %) ez 4-6 óra elteltével lehetséges (alacsonyabb hőmérséklet és magas relatív páratartalom mellett a száradási idő lényegesen meghosszabbodhat!). A felület és a levegő hőmérséklete ne legyen +5 ºC-nál alacsonyabb vagy +30 ºC-nál magasabb, a levegő relatív páratartalma pedig ne legyen 80%-nál nagyobb. A homlokzatfelületeket a napsütéstől, széltől vagy csapadéktól takarással védjük, de a védelem ellenére, eső, köd vagy erős szél (>30 km/h) esetén ne dolgozzunk. A frissen festett felületek csapadékkal szembeni ellenállósága normál körülmények között legkésőbb 24 óra elteltével alakul ki.

Kérjük, hogy a festék színét a feldolgozás előtt próbafelületen ellenőrizzék. Felhordást követően a színárnyalatra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A SockelTOP 9 db alapszínben és a Cemix Inspiration színkártyából választható 80 db meghatározott színben kapható. A felhordott SockelTOP lábazati festék színe kis mértékben eltérhet a mintákon bemutatott színektől.

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

A diszperziós festéket a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés