Cemix-LB-Knauf Egalisation Homlokzatfesték 5181 rusty 4,5 l
Cemix Egalisation színfelújító homlokzatfesték 5181 rusty 4,5 l
31 135 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Egalisation színfelújító homlokzatfesték 5181 rusty 4,5 l

  • Cikkszám: UH-704691

Egalizáló homlokzatfesték
Rusty 5181 színű
Meglévő, színezett felület átfestésére
Páraáteresztő
Időjárásálló
Mikropórusos szerkezetű, lélegző
Jó ellenállóképesség környezeti hatásokkal szemben
Kiváló fedőképességű
Gyorsan száradó
Alkáliálló
Anyagszükséglet: 0,2 l/m2
4,5 l/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
31 135 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

A Cemix Egalisation műanyag diszperzió és szilikongyanta kötőanyagú, egalizáló homlokzatfesték, melyet kifejezetten a meglévő, színezett felületek magas színvonalú átfestésére fejlesztettek ki. A szakszerűen elkészített bevonat időtálló, egységes színű, zárt struktúrájú, magas esztétikai igényeknek is megfelel. Anyagszükséglet: 0,2 l/m2. (sima alapfelület esetén).
Minden meglévő és új, ásványi és műgyanta kötőanyagú vakolat és festékbevonat átfestésére alkalmazható. Új színezővakolatok átfestésekor alapozást nem igényel.
Kiemelt alkalmazások:
• műszakilag jó állapotú, esztétikailag nem megfelelő felületek átfestéséhez
• új színezővakolatok felhordás utáni színezésére
• homlokzati hőszigetelő rendszeren
A Egalisation szilikongyantás egalizáló homlokzatfestéket száraz, megfelelő szilárdságú, por- és szennyeződésmentes alapfelületre hordjuk fel. A munkálatok előtt takarjuk le az üvegfelületeket, ablakkereteket, ablakpárkányokat és az ajtókat. Régebbi színezővakolatok, krétásodó bevonatok átfestése előtt a megfelelő felületi szilárdság eléréséhez használjunk Tiefengrund mélyalapozót! Új színezővakolatok átfestésekor az Egalisation szilikongyantás egalizáló festék alapozást nem igényel, a vakolat felhordását követően 2-3 nap várakozási idő elteltével lehet a festést megkezdeni.
Feldolgozás: Az Egalisation felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítást nem igényel. Erősen nedvszívó alapfelület, illetve magas hőmérséklet esetén max. 5% vízzel hígítható. Javításokat lehetőleg azonos gyártási számú festékkel végezzünk. Felhordása +5˚C feletti alapfelület- és léghőmérsékleten ajánlott, a felhordás történhet történhet korongecsettel, teddy-hengerrel vagy levegő nélküli (airless) festékszóróval. Ne dolgozzunk közvetlen napsugárzásnak kitett felületen, esőben, vagy 85%-nál nagyobb relatív páratartalom mellett.

Kérjük, hogy a homlokzatfesték színét a feldolgozás előtt próbafelületen ellenőrizzék, mert a felhordást követően a színárnyalatra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az Egalisation a Cemix Inspiration színkártya meghatározott színeiben, illetve egyénileg kevert színekben kapható. A felhordott Egalisation homlokzatfesték színe kis mértékben eltérhet a mintákon bemutatott színektől. Az Inspiration színkártya tartalmazza a színek fényvisszaverési értékét (pl. H34). Más színek használata esetén kérjük, ellenőrizze a világossági értéket a gyártó színkártyájában! Ha az Egalisation-t homlokzati hőszigetelő rendszeren alkalmazzuk, a Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség irányelvével összhangban legalább H=30 értékű színt válasszunk. Ennél alacsonyabb H értékű, sötét és intenzív színek választása a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedéséhez és károsodásához vezethet. Az irányelvben foglaltak betartása a garanciavállalás feltétele.

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a színt jelölő képen "T" szimbólum látható, az a szín alapvakolaton és hőszigetelő rendszeren is kiválóan használható. Amennyiben a jelölés a képen nincsen feltüntetve, azt a színt a gyártó hőszigetelésre nem javasolja felhordani, esetleges fakulás és foltosodás kialakulása miatt.

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

A homlokzatfestéket a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés