Termékek
Termékek
Rapid prémium hidegaszfalt 20 kg
Rapid prémium hidegaszfalt 20 kg
5 900 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Rapid prémium hidegaszfalt 20 kg

  • Cikkszám: RA-PRHA20

Útjavítási és útkarbantartási munkákra
Prémium hidegaszfalt
Villámgyors beépítés
Időtálló minőség
Fekete színű
20 kg-os kiszerelés
56 zsák/raklap

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Rapid prémium hidegaszfalt használata igazán gyors és egyszerű, hiszen nem kell előkészíteni, szükségtelen az emulzió és zúzalék szórás. Lerakásához lapvibrátor vagy vibrohenger sem szükséges, egyetlen lapáttal is véglegesen a helyére rögzíthető. időtálló, szakszerű lerakás esetén akár tíz évet is kibír, -20°C és +50°C fok külső hőmérséklet között. A termék két évig felhasználható, a zsák felbontás után visszazárható és később újra hasznosítható. 

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés