Termékek
Termékek
Bitu Master hidegaszfalt 25 kg
Bitu Master hidegaszfalt 25 kg
6 100 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Bitu Master hidegaszfalt 25 kg

  • Cikkszám: MB-BMHA25

Hideg kátyúzó keverék
Felületek burkolására alkalmas
Burkolt felületek hibáinak, sérüléseinek javítására is
-5 °C-tól bedolgozható
Rétegenként max. 5-6 cm vastagságban használható
Tömöríteni szükséges
Azonnal terhelhető
Anyagszükséglet: 2 cm-es réteg esetén kb. 50 kg/m2
25 kg/zsák
38 zsák/raklap

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-20
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
6 100 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Bitu Master hidegaszfalt alkalmas járdák, garázsok, melléképületek burkolására, illetve kátyúk, repedések és a fagy okozta repedések megszüntetésére.
A hideg kátyúzó keverék melegítés nélkül, könnyen felhasználható. A könnyebb bedolgozhatóság érdekében a kátyúzó keveréket ajánlott a felhasználás előtt egy napig legalább +5 °C hőmérsékleten tárolni. A javítás helyét és a környezetét minden szennyeződéstől és laza szemcsétől gondosan meg kell tisztítani. A keveréket max. 5-6 cm-es rétegben kell teríteni, majd kézi döngölővel, lapvibrátorral, vagy vibrohengerrel tömöríteni. Mélyebb kátyú esetén több rétegben kell alkalmazni. A felhasználáskor emulzióval alapozni javasolt, az anyag tökéletesen köt a szennyeződésektől megtisztított, nedves aljzathoz. Az elkészült felületet szárítani nem szükséges.
Bedolgozás után azonnal terhelhető, de vastagabb rétegek alkalmazása esetén az anyag megkötése elhúzódhat. A kátyúzást csapadékmentes, száraz körülmények között, -5 °C feletti hőmérsékleten lehet elvégezni.
Hideg aszfalt kátyúzó keverék kötőanyaga, a keverékben alkalmazott bitumen biztosítja hogy a szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem következik be a kátyúzott felületen törés, csökkenti a repedés, felfagyás esélyének valószínűségét.
Nem minősül veszélyes terméknek. Mérsékelten tűzveszélyes.
Anyagszükséglet: 2 cm-es réteg esetén kb. 50 kg/m2
A Bitu Master kátyúzó keveréknek más hideg kátyúzó keverékekkel szemben nagy előnye, hogy a kötési reakció csak a bedolgozás folyamán keletkezett mechanikai igénybevétel, (pl. döngölés, vibrálás) hatására indul be és ezen speciális összetételnek köszönhetően a felhasználásig, ömlesztett formában, lefedett állapotban, szabad térben is tárolható, akár 6 hónapig is. Mivel a levegő oxigénjének hatására sem károsodik egyhamar, nem köt meg, így nem szükséges zsákos, légmentes zárás.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés