Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Garanciáink


Tisztában vagyunk vele, hogy építőanyagot online vásárolni bizalmi kérdés. Vajon tényleg van elegendő mennyiség raktáron? Az igért határidőre megérkezik az áru? Tényleg azt kapom, amit rendeltem? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel, jogosan. Az igazság pillanata pedig csak akkor jön el, amikor megérkezik az áru. Csak itt derül ki, hogy jól döntöttél-e.

Mi az Építőanyag.hu-nál minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük építőanyag vásárlásod,  és amikor eljön az igazság pillanata, amikor megérkezik az áru, elégedett legyél. Szeretnénk, ha azt éreznéd, hogy jól döntöttél, és legközelebb is nálunk adnád le rendelésedet. Amit ennek érdekében garantálunk:


"Raktáron van” garancia

Az ország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatát tartjuk készleten, hogy ne kelljen heteket, hónapokat várnod. Ha egy terméknél azt látod, hogy raktáron van, akkor az úgy is van. Azaz ott áll a raktárunkban az oldalunkon kiírt mennyiségben, és várja, hogy a szakszerű csomagolás, előkészítés után érte gyere, vagy a futár érte jöjjön. Nem holnap rendeljük be a beszállítótól, nem 3 nap múlva érkezik be a gyártóktól az áru. Ott van és azonnal szállítható! 


14 napos pénzvisszafizetési garancia

Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.


„Eredeti, minőségi termék” garancia

Az általunk kínált termékek minden esetben neves építőanyag gyártók minőségi, eredeti termékei. A gyártók Magyarország és Európa elismert vállalatai, akik több évtizedes tapasztalattal és komoly kutatási eredményekkel rendelkeznek saját területükön. Cégünk a legszigorúbb követelményrendszert támasztja beszállítói felé, így kizárólag kipróbált, tesztelt, már bizonyított termékeket forgalmazunk. A termékek minőségére a gyártok 5, 10, vagy akár 50 év garanciát is vállalnak. Ezeket megtalálod a termékek adatlapján.
 

„Fogjuk a kezedet” garancia

Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Nem hagyunk magadra a kérdéseiddel, fordulj hozzánk bizalommal!
 

„Biztonságos vásárlás” garancia

Az adataid soha nem adjuk át harmadik félnek, bankkártya adataidat nem ismerjük meg és mi nem is tároljuk. A fizetésért a K&H bank felel, bankkártyás fizetésed biztonságát az SSL védelem garantálja. Így biztos lehetsz benne, hogy minden adatod biztonságban marad.


„Stabil háttér” garancia

Akár felújítasz, akár építkezel, valószínűleg hosszú távra tervezel. Mi ugyanígy hosszútávú, partneri kapcsolatokat építünk. 25 éves fennállásunk alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel. Hisszük, hogy nemcsak házakat, de bizalmi kapcsolatokat is építünk, még nagyon sokáig.

Pénzügyileg stabil cég vagyunk, stabilitásunkat a Bisnode legmagasabb „AAA” fokozatú tanúsítványával is elismerte, mely minősítésre Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a jogosult. Így biztosan nem kell attól tartanod, hogy mikor érvényesíteni szeretnél egy garanciát vagy utánrendelnél, már nem leszünk itt.