Termékek
Termékek
Milwaukee lépcsős fúró 3 db-os készlet
Milwaukee lépcsősfúró készlet, 3 db
85 880 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee lépcsősfúró készlet, 3 db

  • Cikkszám: MWK-48899399

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Lépcsősfúrók központosító heggyel - készlet
Háromoldalú befogás - nagy nyomatékátvitel
Előfúrás, fúrás, sorjázás egy ütemben
Fémek, műanyag fúrására
Lemezek, profilok, csövek fúrására is
Max. 4 mm anyagvastagságig
Hűtés, hűtőfolyadék használata javasolt
3 db fúró zárt, kemény, műanyag dobozban
4-12; 4-20 és 6-35 mm méretű fúrók

Raktáron, 3 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
85 880 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A lépcsős fúró több előnnyel is rendelkezik a hagyományos fúrószárral szemben. Egyrészt egy szerszámmal többféle méretű furat készíthető, másrészt pontosan pozicionálható, jóval kisebb oldalirányú elmozdulást biztosít az integrált központosító hegy, ami miatt műanyag fúrásánál elkerülehtő az anyag megrepedése. Harmadrészt a fúrással együtt sorjáz is, végül pedig a vastag magnak köszönhetően minimalizált a törés veszélye. Ráadásként a legoptimálisabb módot jelenti a meglévő furatok központosított kiszélesítésére. Egyedi szerkezetű acélból, feketére oxidált felülettel készül, ami akár négyszeresére növeli a szerszám élettartamát. Az élesített szélű forgácshornyok kétszer gyorsabb és egyenletesebb vágást tesznek lehetővé és minden lépcső úgy lett kialakítva, hogy automatikusan le is sorjázza a peremet. Tervezésekor a nagy fordulatszámú fúrógépekhez lett optimalizálva, háromoldalú befogatása biztos befogást és nagy nyomatékátvitelt tesz lehetővé. Kitűnően használható acél, rozsdamentes acél, alumínium és színesfém és műanyag csövek, profilok, lemezek fúrására, 4 mm anyagvastagságig. A szerszám élettartamának megőrzéséhez hűtőfolyadék használata javasolt! Pontfúrás, fúrás és sorjázás, minden megoldható egy lépésben. A méretjelölések lézergravírozottak, jól olvashatók és nem kopnak le.
A készlet 3 db fúrót tartalmaz egy zárt, kemény műanyag dobozban.
A fúrók:
- 6 mm-es fúrószár; 4-12 mm furatméret; 9 méretlépcső: 4-5-6-6,5-8-9-10-11-12 mm; teljes hossz: 65 mm
- 8 mm-es fúrószár; 4-20 mm furatméret; 9 méretlépcső, 2 mm-enként; teljes hossz: 65 mm
- 10 mm-es fúrószár; 6-35 mm furatméret; 14 méretlépcső, 2 mm-enként, az utolsó 3 mm-es; teljes hossz: 90 mm

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés