Termékek
Termékek
Kemikál Kőbalzsam impregnáló szer 1 l
Kemikál Kőbalzsam impregnáló szer 1 l
5 995 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kemikál Kőbalzsam impregnáló szer 1 l

  • Cikkszám: UH-330108

Víztaszító, impregnáló kőkezelőszer
Megóvja a szívóképes építőanyagok természetes szépségét és biztosítja tartós épségüket
Védelmet nyújt a fagykárok ellen

Raktáron, 7 db
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
5 995 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Napjaink építészeti trendjei a hagyományos, természetes építőanyagok alkalmazásának reneszánszát mutatják. Ezzel párhuzamosan igényként jelentkezik ezen építőanyagok természetes szépségének megóvása, tartós épségük biztosítása. A Kőbalzsam ezt a célt szolgálja. A készítményben alkalmazott speciális összetevők az építőanyagok felületi rétegeiben a pórusok falait víztaszítóvá teszik, a hidrofobizált kapillárisok pedig megakadályozzák a nedvesség bejutását az építőanyag belsejébe. Ennek köszönthető, hogy a Kőbalzsam védelmet nyújt a fagykárok ellen és jelentősen meghosszabbítja a kültéri építmények (burkolatok, járdák, kőkerítések, díszkutak, sírkövek, szobrok, kerti tűzhelyek, stb.) élettartamát. A Kőbalzsam enyhén ferde, ill. vízszintes felületeken is alkalmazható.
Alkalmazási terület: Szívóképességgel rendelkező természetes kövek, tégla, mészkő és egyéb szilikátbázisú szívóképes járó- és falfelület víztaszító impregnálására és időjárás elleni védelmére. Külső és belső, új vagy régi felületre egyaránt alkalmazható. A termék vízszigetelés pótlására, helyettesítésére nem alkalmas, víznyomás esetén használata nem javasolt.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés