KK Kavics L2 kukatároló
KK Kavics L2 kukatároló
355 620 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

KK Kavics L2 kukatároló

  • Cikkszám: UH-703179

Stabil kukatároló építmény
Szabványos, 240 l-es kukákhoz tervezve
2 db hulladéktároló edényhez
Szolid megjelenésű
Beton szerkezetű
Vakolható, festhető
Festett alumínium ajtókkal
137x84x125 cm méretű
580 kg

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-23
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
355 620 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A KK Kavics kukatároló a szabványos, kétkerekű, szögletes aljú, 240 literes hulladekgyűjtő edényekhez vannak tervezve. Az ajtónyílásnál felszerelt drótkötél kibillentett állapotban megtartja a kukát, így a kuka kivétele nélkül le lehet nyitni annak fedelét. A betonszekrény színe világosszürke, vakolható és festhető felület. Az ajtókeret szálcsiszolt inox, míg az ajtók fehér (RAL 9006) festésű alumínium szerkezetek.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés