KK Kavics Atlasz Aknaszűkítő-magasító 60x10 cm
KK Kavics Atlasz aknaszűkítő-magasító 60x10 cm
11 140 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

KK Kavics Atlasz aknaszűkítő-magasító 60x10 cm

  • Cikkszám: UH-668398

Beton akna szintbeállító
Tisztító-, gyűjtő- és szervízakna fedlap szintjének beállítására
10 cm magas
Peremes illesztéssel
60 cm nyílásátmérő

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-28
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
11 140 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A KK Kavics Atlasz aknaszűkítő-magasító elem használatával egyszerűen megoldható az akna zárófedlapok talajszintbe hozása, ezáltal kiküszöbölhetők a nem kívánt mélyedések vagy kiemelkedések.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés